nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

Col·lectius d'extrema dreta convoquen una contramanifestació per defensar Felip de Borbó

Tot i que les contramanifestacions estan prohibides per la llei espanyola, diversos col·lectius d'extrema dreta han convocat una protesta per fer front a la concentració de rebuig a la presència del rei borbó a Mallorca.

Els grups extremistes denominats Societat Civil Balear, Hermandad Monárquica Española i Foro Monárquico seran la pantalla perquè militants d'extrema dreta i policies i militars de paisà intentin contrarestar la mobilització republicana i donar la imatge que els reis espanyols compten amb cert suport popular a Mallorca.

Violència

Cal recordar que l'any passat, a la concentració d'extrema dreta s'hi registraren greus incidents com insults i amenaces i, fins i tot, una agressió contra una periodista d'IB3.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Allà va..., fa mes de 4 anys

Que el subvencionin ells!
Que el portin a ca seva, si tan enamorats n´estan, si l´admiren,deu ser pels doblers que fa, perquè per intel·ligent n´hi ha que li passen.

Valoració:9menosmas
Per Malament, fa mes de 4 anys

I als ultres de la extremíssima dreta, la monarquia no els agrada. Fins fa dos o tres anys eren antimonàrquics i partidaris de tenir un altre "caudillo" sortit del poble ras per governar Espanya amb ma de ferro (als altres, és clar). Però ara, veuen que fent la pilota a aquest rei sense carisma i que no se fa estimar, ténen la excusa perfecta per fer renou, maltractar i atacar als nacionalistes, podemites, republicans
espanyols, independentistes i altra gent que els cau malament, sense por de ser investigats ni sancionats. Tractar d'humil.liar, insultar i en massa casos també agredir, és el que els agrada a aquests.

Valoració:12menosmas
Per ciutadá no subdit, fa mes de 4 anys

Es que sou uns malpensats, "España es un estado de derechas" i un altre cop quedará ben demostrat.
Lo de Franco no va ser un cop d'estat, va ser una alliberació espiritual,"SIN VIOLENCIA" son més falsos que un duro sevillano. Beatos, corruptes, i monarquics, qui en diu més,poder, enxufisme institucional nacional, i no ens podem deixar l'èsglesia, forman el trío.No de l'Esperit Sant, sinó de la tenebra i la opacitat= corrupció a tots els nivells "patriotas" i aixó ho cura tot.
Així va Espanya, número 1, no diré en qué, pensau.

Valoració:10menosmas
Per Rasputin, fa mes de 4 anys

Idò ara queda clar per a qui governa, el borbonet. Me'n vaig a can Felip!

Valoració:9menosmas
Per Teatre, fa mes de 4 anys

I no posaria la ma al foc, de que rebran gratificacions.
Hi ha por als republicans catalans, però també als espanyols.

Valoració:10menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 4 anys

Son una gent tan patriota, tan pattiota, que quan sóna l'himne de Mallorca li piten.

Valoració:14menosmas
Per Ja ho val!, fa mes de 4 anys

Les contramanifestacions estan prohibides per la Ley de Seguridad Ciudadana. Ara bé, si a aquests pilotes els ho autoritzen, no els diuen res i a damunt els deixen anar a privocar als altres, tenim un problema de justícia molt seriós. I dóna la impresió de que tenen ganes de gresca i com que saben que ells estan protegits pel poder, els va molt bé fuar se damunt els altres.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente