muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

Armengol diu que treballarà per aconseguir unes Illes més «justes i sostenibles»

La candidata del PSIB a la presidència del Govern, Francina Armengol, no ha fet cap menció a la llengua ni a la cultura de les Balears en el seu discurs d'investidura. Armengol s'ha centrat en demanar el suport de la Cambra autonòmica per a reeditar un nou govern progressista que, tal com ha dit, treballarà novament «des del diàleg i l'escolta activa per unes illes més justes, ecologistes i sostenibles».

També ha explicat que «es proposa completar la modernització» a les Balears. «Li ho deman a tots perquè sé que la majoria de vostès comparteixen la necessitat de continuar avançant», ha assenyalat. D'aquesta manera, ha dit que els proposa que donin suport a «un projecte de país que beneficia tothom, un projecte que creix amb l'acord i en la cerca de consensos per a garantir un futur millor».

Armengol ha celebrat que a les urnes, ara en 2019, com el 2015, s'hagi tornat a votar per «unes illes més justes i més modernes, ecologistes i sostenibles». «Unes illes feministes, que combaten la desigualtat i el terrorisme que suposa la violència masclista», ha remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Es que hi ha temes que son perjudicials per a la salut...econòmica, és clar. El PSOE ni li acceptaria que els posés contra la España profunda, i els hi proporcioni gestos als dretans per aprofondir en l'únic argument que tenen i que és de on sortirán els diners si Mallorca, Valencia i Catalunya es posen d'acord en principis bàsics.
Els estremenys ja s'han queixat de que "Cataluña nos roba" en el sentit de que, si ara reben menys aportacions de l'estat, tot el que a ells els hi arribi de menys és el que els hi robem els que tirem del carro i no ho volen predre. Solució, votar dretes estreme's dures

Valoració:3menosmas
Per Joan, fa mes de 4 anys

“....o amb accions per promocionar l’ús de la lengua catalana en l’àmbit social”

Valoració:2menosmas
Per jbm, fa mes de 4 anys

Per un país colonitzat on sa cultura pròpia és menystinguda a favor de sa llengua des colonitzador, lo més important es defensar-se contra es colonialistes: mentre a Mallorca sigui més obligatori sebre es castellà ( digau-li espanyol - o forster- si vos agrada més) que sebre sa llengua pròpia de ses illes Balears (català diu s'estatut, però si li voleu dir mallorquí, o formenterer o pollencí, etc., m´és ben igual) srà evident que es mallorquins som un poble colonitzat.

Valoració:8menosmas
Per claret, fa mes de 4 anys

Sí que hi ha fet referència; però, quant a la llengua, no he sentit que digués cap mesura concreta.

Valoració:4menosmas
Per balearium, fa mes de 4 anys

Yo creo que hay cosas más importantes no???

Valoració:-7menosmas
Per pesemero de sa Cabaneta, fa mes de 4 anys

Es que a Balears es parla menys català i més castellà que a Catalunya i fins i tot al País Valencià.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente