algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

Ara Eivissa lamenta les «pràctiques de joc brut que fa servir Podemos» en la campanya

Ara Eivissa lamenta «el joc brut dels suposats representants d’una nova política que fa una mica de fortor a ranci». «Els antics socis de Guanyem, que actualment s’ha integrat a la coalició insularista, han intentat excloure la nostra formació mirant de treure’ns de la carretera», ha explicat el portaveu de la formació i candidat al Consell, Arnau Mañas.

«Però aquest és només un exemple més de la poca ètica que tenen alguns per buscar el favor del ciutadà», ha afegit Arnau Mañas després que s’hagi conegut que també un dels fundadors del partit morat visitarà l’illa per a presentar un llibre: «No passaria res si vingués de cara, a fer campanya, el que no podem passar per alt és que aquest acte que pretenen fer passar per innocent es farà en plena jornada de reflexió», ha dit Arnau Mañas.

«Està en qüestió si, a dia d’avui, s’ha de respectar o no aquesta jornada de reflexió, herència dels inicis de la nostra democràcia, però mentre es discuteix, s’haurà de respectar, no? O només faran cas de les normes que els vagin bé?», s’ha demanat Arnau Mañas.

Aquest episodi se suma al recent intent del partit de Viviana de Sans de «treure de la carretera a qui abans era un soci i avui sembla que és un rival polític que els preocupa molt. Tant com per intentar que la justícia electoral tregui a Ara tota la seva representació en espais electorals per entregar-se-la a ells», han explicat des d'Ara Eivissa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 4 anys

Es passat 26 d'abril, just abans de ses generals, hi hagué en es Parc de la Pau de Vila un acte per a reivindicar unes pensions dignes per a aquells qui ara mateix encara no mos hem jubilats. Absolutament tots es parlaments es feren en castellà i una de ses qui parlaren demanà obertament es vot per a Unides Podem, molt mal senyal. Es líder de sa plataforma "Basta ya", que organitzava s'acte, Francisco Alarcos, una persona que em sembla bastant honesta i combativa, expressà (en castellà, clar, perquè ell és castellà) sa seua oposició contra ses polítiques en contra de sa llengua catalana i, per tant, de sa població catalanoparlant i quan es referí a un col·loqui entre es líders polítics celebrat pocs dies abans, parlà des candidat d'Unides Podem, Mario Devis (era present, el conec personalment, però no intervengué, potser perquè estava constipat, hauria set interessant sentir en quina llengua) com qui parla d'un camarada i també parlà també d'"uno que se llama Mañas" per a lloar-ne sa intervenció en no record quin tema. Hi ha una mescla d'ignorància de bona fe i en algun cas també de mala fe. Vaig tirar en cara an en Devis que un pamflet que repartien amb es programa estigués únicament en castellà. No em llevà sa raó

Valoració:0menosmas
Per jbm, fa mes de 4 anys

Això de "entegar-se-la a ells" sona fatal. Si la forma correcta "entregar-los-la" a ells es considera "massa" correcta, hi ha altres possibilitats.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente