cielo claro
  • Màx: 19.81°
  • Mín: 9.02°
19°

Crida per Palma presenta la llista per «unes vides dignes»

La Crida per Palma ha presentat, als Jardins de Marivent, la seva llista per a les eleccions de maig. | Crida per Palma

Crida per Palma ha presentat, aquest dissabte migdia als Jardins de Marivent, la seva llista per a les eleccions de maig, que duran per lema 'llista per unes vides dignes'. La presentació ha comptat amb la participació dels caps de llista i la resta de membres de la candidatura.

L'acte ha començat amb la intervenció de Laura Dorado, que va ser escollida número 2 per la formació municipalista el passat mes de febrer. Dorado ha fet un repàs al recorregut de la Crida per Palma dels darrers mesos des del seu naixement l'octubre del 2018 fins ara, des de la seva primera fase de creació d'estructura organitzativa i de bases polítiques sobre les quals bastir el projecte, fins a la segona fase de debat i discussió per a la creació del programa electoral.

A continuació, ha pres la paraula Manel Domènech, cap de llista de la Crida per Palma, que ha iniciat la seva intervenció explicant la necessitat de recuperar espais com Marivent, que va ser arrabassat a la ciutadania a benefici de la monarquia espanyola. «Presentem aquí la nostra llista per reivindicar la voluntat de recuperar l'ús públic d'aquest espai, mostrar el nostre rebuig a la monarquia i el règim del 78, i mostrar la necessitat de construir república des del municipalisme», ha explicat Domènech.

El candidat ha definit la llista com «heterogènia i diversa», amb representants del món educatiu com na Gero Bonnín; persones que segueixen el fil verd de la tradició ecologista de Mallorca en la defensa del territori i contra la massificació turística com en Miquel Dolores, na Maria Bover o en Marc Morell; dones vinculades al feminisme com na Maria de Lluc, feminista encausada injustament per defensar el dret a l'avortament, o a les lluites LGTBIQ+ com n'Àlex Ibáñez; representants del món de la pagesia com en Toni Feliu, del món cultural com en Miquel Carbonell o na Ma Antònia Oliver, i de la lluita per la memòria històrica com na Maria A. Moreno.

Finalment, l'acte ha conclòs amb unes paraules referides a l'anomalia democràtica que patim actualment amb l'existència de presos i preses polítiques, i a Mallorca concretament d'exiliades polítiques com en Valtònyc. «És un orgull per nosaltres comptar amb n'Antònia Beltran, la mare d'en Valtònyc, cuidadora de professió, tancant la llista» ha conclòs Manel Domènech.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ànims!, fa mes de 4 anys

Ni cas a tota aquesta gent!

El que vertaderament perjudica l'esquerra és governar com la dreta. MÉS i Podem que revisin les seves polítiques i respectin que hi ha una part de l'esquerra que no s'hi sent representada.

Ànims i tota la força, Crida per Palma, teniu el meu vot!

Valoració:0menosmas
Per Pere Pistoles, fa mes de 5 anys

Estic convençut de que és una llista carregada d'il·lusio i ganes. Però hauriem de ser més realistes, moltes de les propostes no se podrien fer realitat ni treguent majoria absoluta.

Per molt bona intenció que tinguem estem dividint el vot.

Valoració:1menosmas
Per En Mateu de sa Cabaneta, fa mes de 5 anys

Desgraciadament, el pròxim batle de Palma sirà en Fulgencio Coll (VOX) ja que a palma la gent es massa espanyolista, anticatalanista i monàrquica.

Valoració:2menosmas
Per Des Catlar, fa mes de 5 anys

A la dreta deuen esclatar-se de rialles. A mi me fa pena que aquesta gent no vagi dins una candidaturea amb possibilitat real de transformar Palma.

Valoració:6menosmas
Per monstredamus, fa mes de 5 anys

És tan gran la vocació unitària de l' esquerra que s' en presenten un fotimer de candidatures " unitàries"

Valoració:2menosmas
Per nofret, fa mes de 5 anys

Quina pena veure tan dividida l'esquerra. Massa gelosies, figurera i algunes persones malavingudes. A totes les candidatures d'esquerres que he vist, hi ha molt bona gent i es molt poca la que no mereix estar a cap candidatura, però fugen les ganes d'anar a votar en veure tantes llistes de bona gent enfrontada.

Valoració:4menosmas
Per Cap ferrerico, fa mes de 5 anys

0 regidors i, segurament, afavorint un regidor de l'extrema dreta

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente