cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

MÉS: «El programa compta amb 800 propostes i la participació de 16 sectorials»

MÉS ha afirmat aquest dilluns que el programa electoral per a les eleccions al Consell i al Parlament de la formació, que compta amb prop de 800 propostes realitzades per 16 grups sectorials, estarà llest el pròxim 9 de març.

Segons ha informat la formació política, el procés d'elaboració del programa culminarà amb l'Assemblea General Programàtica, on quedarà aprovat el document definitiu. La formació ecosobiranista va començar a redactar el document el setembre passat, amb la participació de 400 persones i totes les agrupacions locals de MÉS per Mallorca.

Les 16 trobades sectorials han treballat en els camps d'educació, economia i ocupació, participació, sanitat i sobirania. També ho han fet entorn de serveis socials, cultura i llengua, feminisme, administració, igualtat i LGTBI, medi ambient, gent gran, agricultura, solidaritat internacional, joves i esports.

La número dos de la formació en el Parlament de MÉS, Fina Santiago, ha destacat el treball «intens» dels grups sectorials, que ha combinat «l'experiència i la participació».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.