algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.57°
16°

MÉS considera «insuficient» la dotació del nou conveni ferroviari acordat amb el Govern espanyol

El portaveu del Grup Parlamentari de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha titllat d'«insuficient» la dotació de 100 milions d'euros del conveni ferroviari acordat entre el Govern i el Ministeri de Foment, anunciat el passat divendres per la presidenta Francina Armengol i el ministre José Luis Ábalos després d'una reunió al Consolat.

Així s'ha expressat Ferrà en una roda de premsa en què ha alertat que aquest conveni «probablement no arribi a poder pagar el cent per cent de les infraestructures previstes», és a dir, l'ampliació del tren al ParcBit i a Son Espases i la construcció d'un tramvia que connectarà l'aeroport amb la badia i el centre de Palma. El diputat ha assenyalat que aquest conveni implica un «cofinançament» i creu que això deixa les Balears «una altra vegada en situació d'injustícia davant d'altres inversions arreu de l'Estat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per guillem, fa mes de 5 anys

El conveni ferroviari de l'any 2009 que va deixar perdre el PP, era de 443 milions. El que necessitem per evitar el colapse de les carreteres ha de ser molt superior.

Valoració:0menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 5 anys

Segons sa mentalitat políticament correcta, ses Balears no poden tenir trens, han de tenir autopistes

Valoració:0menosmas
Per spain is pain, fa mes de 5 anys

UNA MÉS.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente