nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
14°

MÉS per Menorca vol que els docents que hagin aprovat oposicions sumin punts com a interins

MÉS per Menorca aposta per l’educació en el darrer pressupost de la legislatura. Per això vol que s’aprovi una proposta l'aprovació d'oposicions docents sigui un mèrit en les convocatòries de selecció de personal funcionari interí docent per cobrir vacants i substitucions. També, i en línia amb el que ja ha explicat la formació menorquinista aquests dies, demana que la Conselleria d’Educació tengui una dotació mínima de 1.000 milions d’euros per tal que sigui viable: donar suport als centres docents amb Pla d’Innovació Educativa (PIP); ampliar el programa TISE a tots els instituts; elaborar un pla d’anteció a la diversitat; i establir una nova línia d’ajuts a entitats educatives (federacions de pares i mares, associacions de docents i associacions de directors) dedicada exclusivament a dotar-les de recursos humans que els permetin dur a terme la seva comesa en condicions.

MÉS per Menorca també ha anat fent feina, durant aquesta legislatura, en temes que afecten específicament l’illa de Menorca. És per això que, entre d’altres, presenta també aquestes propostes de resolució: la demanda que es revisin les compensacions per manutenció i allotjament dels malalts i familiars que s’han de desplaçar per ser atesos en un hospital fora de l’illa de residència; la necessitat que el Govern continuïi la tasca de suport a la Menorca Talaiòtica (a través del Pla de Menorca Talaiòtica 2018-2020); i la instància al Govern a negociar l’OSP de la ruta Menorca-Barcelona amb el Govern de l’Estat i la Comissió Europea.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M.R., fa mes de 5 anys

No me pareix just. Perwue a més d'haver tingut la oportunitat de treballar en la docència mentres altres, tan titulats com ells, s'havien de conformar amb un altre tipus de treball o amb res, que aquesta sort computi com a punts per tenir les millors places és un poc massa. I més sabent que darrera dels interins vindran els de la concertada exigint el mateix (i que ja ho exigeixen) el que se valoratia seria la sort i els enxufs

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente