algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Ensenyat diu que comparteix objectius amb els ecologistes i els demana diàleg

151961

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, després de les declaracions públiques en les quals afirmava que «quan governa el PP estan de vacances», ha publicat un text en el seu perfil de Facebook en el qual reconeix que «El que pens de l'ecologisme social no cap en un titular. Tenc claríssim que la Mallorca que coneixem és infinitament millor gràcies a la seva difícil tasca».

Ensenyat afirma que valora «moltíssim» el GOB, «pal de paller de l'ecologisme a les Illes Balears» i demana als ecologistes que tenguin en compte que el govern que presideix «ha augmentat les sancions i demolicions d'obres il·legals en rústic un 800%».

Ensenyat conclou la seva reflexió dient que «Som conscient que els governs d'esquerres (i no cal dir MÉS) estam més exposats i som més permeables a les reivindicacions de l'ecologisme perquè -més enllà d'errades i encerts- hi compartim objectius. Per això deman una reflexió col·lectiva i diàleg». I acaba: «La meva porta sempre està oberta».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per nofret, fa mes de 5 anys

Sabem que no ho podem aconseguir tot i que cal reconeixer la feina ben feta i les fites aconseguides en el Consell. Però aprovar personalment i donar per bones mesures que van en contra del que sempre hem defensat, no és correcte. Cal un poc més de coherència i reconeixer que per governar amb un partit que té molts de compromisos i que defensa amb més ganes la construcció d'autopistes que les alternatives al abús del cotxe privat que fem a les Illes, té aquest preu.

Valoració:0menosmas
Per Goriet, fa mes de 5 anys

Deixau anar el fals argument de les vides humanes. Cercau dades que circulen aquests dies i comprovareu la falsetat. Jo hi pas cada dia, i , mantenint la velocitat permesa al trajecte, me torb 7 o 8 minuts per fer Campos-Llucmajor.
Qui hi vulgui anar a 120, hauria de saber a què s'exposa.
Per molta via que facem, el tap de l'entrada de Ciutat el trobarem igual.

Valoració:2menosmas
Per La meva opinió, fa mes de 5 anys

El que jo veig, és que cada setmana mor gent a aquesta carretera. Si hi ha una altra solució que no sigui l'autopista, o si es que per alguns les prioritats son distintes, o si és que certs ecologistesv s'han pujat al carro de donar mala fama la esquerra, no ho se, però per a jo, les vides humanes estan per damunt de tot.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente