muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

Ciudadanos vol censurar llibres de text a les escoles de les Balears

El partit Ciudadanos a les Balears ha demanat a la Conselleria d'Educació aquest dilluns que obri una investigació «per saber si algun dels llibres de text catalans citats a l'informe del Ministeri d'Educació sobre adoctrinament, elaborat per l'Alta Inspecció Educativa, s'utilitzen a les Illes Balears». El portaveu i diputat Xavier Pericay ha demanat a la Conselleria que «posi els seus inspectors a treballar per oferir una resposta ràpida i certa a aquesta pregunta».

«L'informe, tot i que hagi estat ocultat durant mesos pels governs de PP i PSOE, mereix tota la credibilitat», ha assegurat el portaveu de Ciudadanos a les Balears. A més, ha afegit que a les Balears «es fan servir molts llibres de text elaborats i produïts en Catalunya».

«No podem permetre que l'escola sigui una institució adoctrinadora», ha manifestat Pericay, qui ha recordat que varen presentar el passat mes de novembre al Defensor del Poble un «informe sobre l'adoctrinament en l'ensenyament de les Illes Balears». «Si algun d'aquests manuals s'estigués utilitzant avui en dia, seria gravíssim», ha afegit Pericay.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Valents!, fa mes de 5 anys

QUAN SIGUIN MAJORIA... JA, JA, JA

Valoració:3menosmas
Per pregunta, fa mes de 5 anys

Pertany el sr. Pericay, o altres membres del seu grupet, a una agrupació pseudo-religiosa que es mou lliurement per Espanya amb tota mena de prebendes, mentres les organitzacions europees més prestigioses consideren dita agrupació com una secta perillosa i com a tal apareix als seus llistats?. Li convendría aclarir aquest punt, no fos cosa que algú pogués pensar que l´adoctrinat es ell o alguns dels seus.

Valoració:3menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 5 anys

En realitat és impossible no adoctrinar: o ho fas per s'autoestima i sa democràcia o ho fas per s'autoodi i sa injustícia, que és allò que vol C's. I què passa si hi ha llibres des nostres boixos que estan editats a Catalunya? No parlam sa mateixa llengua, idò a què ve irritar-se'n?

Valoració:5menosmas
Per Catalunya Insular, fa mes de 5 anys

Pericay, en la seva línia de destrucció de la nostra llengua. D'això se'n diu autoodi.

Valoració:7menosmas
Per Franquistes, fa mes de 5 anys

Son uns trists.

Valoració:-2menosmas
Per balearium, fa mes de 5 anys

A ver si en las próximas elecciones acabamos con el adoctrinamiento escolar.

Valoració:-8menosmas
Per carrasclet, fa mes de 5 anys

Pericay, tens el cap de buina, peró com he vist per aquí, ERES HUMANO, ¿que hablas filólogo, amasig, polaco?

Valoració:9menosmas
Per Tomeu, fa mes de 5 anys

En Mallorquí deim que " només xerra de merda el qui en va ple ".
Aquets de "siutatanos" no volen més que el seu adoctrinament, el de una, grande i española.
Per a ells la religió no adoctrina, el règim no adoctrina, les propagandes pagades per lobbys de poder no adoctrinen ...
Tot el que fan els altres es incitació al odi, i en canvi abans de apereixer aquest grup no hi havia cap problema. ara veuen fantasmes per tot.
No serà que els fantasmes son ells ???

Valoració:16menosmas
Per Vergonya !, fa mes de 5 anys

L'unic censurable son les mentides de Ciudadanos, tant sobre Lingüística i Història, com sobre les acusacions als seus adversaris polítics, o també als independentistes catalans, als que acusen d'una violència que no existeix, per molt que ells la provoquin.

Valoració:15menosmas
Per Robert, fa mes de 5 anys

A Mallorca també es fan servir molts llibres de text en espanyol editats a Madrid i Barcelona i no passa res. Voler censurar llibres de text editats a Catalunya és una discriminació intolerable per motiu d'origen geogràfic. És com si es volgués censurar un llibre de llengua espanyola per haver estat editat a les Canàries o a Andalusia.

Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente