algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

MÉS per Mallorca demana a Company si manté el suport a Casado després dels indicis de responsabilitat penal

Després que la jutgessa d'instrucció número 51 de Madrid ha elevat al Tribunal Suprem la causa del màster de Pablo Casado perquè hi ha apreciat indicis de responsabilitat penal, MÉS per Mallorca ha demanat a Company si el PP de les Balears manté el seu suport al president de la formació. «També ens agradaria saber si Marga Prohens, Toni Fuster, Llorenç Galmés i Sebastià Sagreras assumeixen el comportament ètic de Casado», ha demanat Guillem Balboa, coportaveu de MÉS per Mallorca.

Balboa ha assegurat que per a MÉS per Mallorca és evident que Casado «va rebre un tracte de favor i que no va haver de dedicar ni temps ni esforços en l'obtenció del seu màster». «Amb la seva presidència el PP denigra el sistema universitari i insulta els milers i milers de joves que han d'estudiar de valent per obtenir un títol», ha afegit el coportaveu.

Des de MÉS per Mallorca han afirmat que Casado representa el PP de sempre. «Si ets capaç de cometre un frau per obtenir un màster i després tens la barra de mentir a tota la societat, com canviaràs el rumb marcat per Bárcenas, Matas, Camps o Granados?», ha conclòs Balboa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.