cielo claro
  • Màx: 22.05°
  • Mín: 13.08°
22°

Pablo Casado, elegit nou president del PP

Els 3.082 compromissaris del PP han escollit Pablo Casado com a nou president del partit, després d'un disputat procés de primàries, el primer que ha viscut el Partit Popular espanyol des de la seva fundació.

Pablo Casado ha guanyat per 1.701 vots davant els 1.250 que ha aconseguit Soraya Sáenz de Santamaría. Hi ha hagut 18 vots blancs i 4 nuls. Han votat 2.973 compromissaris d'un cens de 3.082. La candidatura de Casado s'ha imposat per un percentatge del 57,2% davant la de Soraya, que ha aconseguit el 42%.

El partit ha habilitat 25 meses electorals, amb dues urnes cadascuna per a la votació. En una urna s'havia de votar el nou comitè executiu nacional i a l'altra la junta directiva nacional. La llista del proper comitè executiu nacional del PP estarà formada per 35 noms més el del president del partit.

En la votació a la junta directiva nacional, hi ha hagut 2.971 vots: 1.689 han estat per a Pablo Casado, 1.251 per a Soraya Sáenz de Santamaría, 28 han estat en blanc i hi ha hagut 3 vots nuls.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Barrufet, fa mes de 5 anys

-Tots els partits de la dreta i ultradreta poden estar agraits al independentisme catalá ja que això ha fet que el nacionalisme espanyol s´hagi radicaliçat i crescut més.
-Dit això al Rivera no l´hi deu fer gens de gracia que el PP sigui liderat per el Casado ja que els hi ha sortit un dur competidor per la seva estratégia neo-franquista, (en Casado amb el manto protector del Aznar els hi fará molt de mal).
-Per el contrari els que estarán contents son els del PSOE ja que d´aquesta manera els hi deixa "limpio de polvo y paja" el espai de centre que en definitiva es el que prefereix tot governant.

Valoració:2menosmas
Per Pobleret, fa mes de 5 anys

Pablo Casado. La reencarnació de Don Pelayo vestit d' Aznar amb armadura de Conquistador i exterminador de colonies. "Cuanta modernez trasnochada".

Valoració:1menosmas
Per Uf!, fa mes de 5 anys

A la foto, pareix que fa el salud romà.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente