cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

[VÍDEO] Rajoy ja va reconèixer que no es va dedicar «ni un euro» del FLA a l’1-O

L’hemeroteca té aquestes coses. Qui era president del govern espanyol aleshores, Mariano Rajoy (PP), va admentre implícitament que Carles Puigdemont no va cometre cap delicte de malversació de fons públics amb el referèndum de l’1-O a Catalunya.

Concretament, Rajoy va assegurar que «no es va dedicar ni un euro del FLA (Fons de Liquiditat Autonòmica) al referèndum il·legal que suposadament s’havia de celebrar a Catalunya». D’aquesta manera tan clara ho va dir qui era president del govern espanyol el passat 7 de febrer a la sessió de control del Congrés dels Diputats quan Albert Rivera, líder de Ciudadanos, va interpel·lar Rajoy sobre el finançament del referèndum català de l’1-O.

«Jo no sé amb quin doblers es van pagar aquelles urnes de l’1-O, ni la manutenció de Puigdemont. Però sé que no amb doblers públics» va assegurar també, en el seu moment, el ministre espanyol d’Hisenda i Funció Pública Cristóbal Montoro.

El vídeo

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quin desastre!, fa mes de 6 anys

En Llarena s'inventa delictes. Ha fet passar com.a malversació l'us de les escoles en diumenge i sense pagar lloguer.
Doncs quan hi hagi eleccions organitzades per govern estatal, les delegacions del govern hauran de pagar una bona quantitat de doblers a les conselleries d'Educació de totes les comunitats sutònomes.
Era tan retorçada l'acusació, que els alemanys no han volgut desfer la troca embullada i l'han passat a Espanya.

Valoració:1menosmas
Per Vaja,vaja!, fa mes de 6 anys

Idò si l'aleshores president del Gobierno i el ministre d'Hisenda digueren que no hi havia indicis de que s'haguessin detinats diners de l'erari públic a la realització del referèndum, d'on es va treure el jutge Llerena que hi havia hagut malversació?

Valoració:5menosmas
Per ciutadá no subdit, fa mes de 6 anys

Ja,Ja, peró és que ni el que demana, ni el que contesta els poden prende en serio, com diuen ells Ñ "son tal para cual".Hi ha una glosa;
Sen Cosma i sen Damiá,
Naixqueren tots dos dins un més,
Un no pudía cagar,
i s'altre cagava de més." ¡ Arriba! El valle no se toca,"hahahahaaaaaaiiii.

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente