muy nuboso
  • Màx: 11.28°
  • Mín: 7.77°
10°

MÉS per Mallorca planteja «caminar cap a la república» si la monarquia «va de la mà de la corrupció»

La coordinadora de MÉS per Mallorca, Bel Busquets, ha assegurat que hauria de plantejar-se «caminar cap a la república» si la monarquia «va de la mà de la corrupció», en referència a la condemna a Urdangarin, marit de la Infanta Cristina, pel cas Nóos.

En declaracions als mitjans, Busquets ha sostengut que una vegada més «es corrobora que Urdangarin és culpable», si bé s'ha mostrat «estranyada» per la rebaixa de la condemna en cinc mesos, fins als cinc anys i deu mesos.

En aquest sentit, la també vicepresidenta del Govern ha indicat que la sentència del Tribunal Suprem «torna a posar de relleu la connivència amb la corrupció entre el PP i un membre de la Casa Reial, ja que feia servir la seva condició de duc per enriquir-se il·legalment».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per És evident, fa mes de 5 anys

Qui no vol independència per fugir d´un Estat corrupte on fins i tot la monarquia roba?

Valoració:0menosmas
Per Peret, fa mes de 5 anys

Però si n'Ensenyat és el primer que acudeix a les recepcions reials i li cau la baba! I per suposat també hi anirà en Noguera. Quina mena de republicanisme és aquest?

Valoració:0menosmas
Per Ab corrupció o sense corrupció, fa mes de 5 anys

No just és un càstic. La monarquia és un sistema de presidir els estats completament obsolet i antidemocràtic. I a Espanya més que a la resta de monarquies europees, perque malgrat la Constitició limiti al monarca a reinar sense governar, els mitjans de comunicació mostren noticies del monarca compartint el treball dels ministres, o també com a cap suprem dels tres exercits. I a aquesta circunstància, s'ha d'afegir la de que mai se va demanar al poble si volia monarquia o república , sinó que es va articular la primera díns la Constitució perque fos d'obligat respecte i quedas blindada per la Llei de lleis.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente