algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

La Policia espanyola no vol quedar-se a Catalunya i fuig precipitadament

«El 2017, de les 27 comissaries de Catalunya només van quedar places desertes per a policies de base en 18. Ara, en són 25». Així fonts policials han assegurat al diari ElPaís que els policies espanyols no volen ser destinats a Catalunya.

Les dades ho deixen clar

Només s'han cobert una vintena de places de la Policia espanyola a Catalunya de les 500 ofertes, 471 han quedat desertes i, a més, 260 agents han demanat el trasllat a un altre territori espanyol. Interior assegura que ho compensarà amb l'enviament de bona part dels 1.300 agents que s'incorporen al juny.

Els motius de la fugida

Ramón Cosío, portaveu del Sindicat Unificat de Policia explica que això s'atribueix «a la nova situació social que ha provocat el procés; és cert que Catalunya no ha estat mai una destinació atractiva per als agents, per l'alt cost de la vida, però la pressió social dels últims mesos ha disparat el fenomen». La solució que planteja Interior no convenç Cosío, que destaca que Catalunya s'ha convertit en «una destinació de pas en la qual no hi ha arrelament».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Aquino, fa mes de 5 anys

I que no venguin aquí, perque tampoc volem violents.

Valoració:0menosmas
Per Barrufet, fa mes de 5 anys

-Que cundeixi el etxemple, es com una bucanada
d´aire fresc.- Puente de plata y hacia la meseta señores.

Valoració:2menosmas
Per Pere, fa mes de 5 anys

A por ellos i patade al cul
Adeu i no torne-ho mes calamitats espanyolistes

Valoració:2menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 5 anys

Ni falta que fan, piolins ¡ no gràcies! ni aquí ni allá,"ancha es Castilla" deixaumos tranquils que ja ens arreglerem, i ben segur que sobreviurem. Peró demanen 500€ més de sou, donau-lis i que quedin allá.
Salut i república.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente