algo de nubes
  • Màx: 16.83°
  • Mín: 7.61°
16°

Oberta la inscripció telemàtica per a poder votar a les primàries de MÉS per Mallorca

147419

La Comissió de Primàries de MÉS per Mallorca, constituïda per al procés de primàries que preveu l’elecció de caps de llista al Parlament i al Consell per als comicis prevists l’any 2019, ha comunicat que a partir d’aquest dimecres s’ha activat la web de primàries primaries.mespermallorca.cat des de la qual ja es pot iniciar el procediment d’inscripció telemàtica.

El 9 de juny es triaran les persones que ocuparan el primer i segon lloc a les llistes de MÉS per Mallorca per al Parlament i per al Consell. Es podrà votar de forma telemàtica o a les urnes que hi haurà a tots els municipis de Mallorca

Hi haurà dos processos idèntics per a triar qui encapçala la llista al Parlament i qui encapçala la llista al Consell. En tots dos casos s'ha de votar una dona i un home d’entre els que s’hagin presentat com a candidats. La resta d’ambdues llistes es triaran en un altre procés de primàries obertes a finals d’any.

El partit ha posat a disposició dels simpatitzants els documents reglamentaris vigents, el calendari del procés de primàries, el full d’inscripció al cens, el full d’inscripció de candidatura i el full de recollida d’avals.

Els terminis són:
Inscripció al cens: del 4 de maig al 30 de maig.
Reclamacions al cens: de l’1 al 3 de juny.
Cessió a la Comissió de Primàries del cens dels partits que formen part de MÉS: 15 de maig.
Tancament del cens: 31 de maig
Presentació de candidatures: Del 4 de maig al 30 de maig.
Proclamació de candidatures: 31 de maig.
Campanya: 1 juny al 8 de juny.
Votacions: 9 de juny.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.