muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.59°
13°

La Falange utilitza el nom d’una famosa marca de juguetes per vendre ninots falangistes

A la tenda de la Falange Española de las Jons es poden trobar, entre molts altres productes falangistes, ninots ‘Playmobil’ customitzats com falangistes.

Amb camisa blava, gorra de borla vermella, rifle en mà i símbol de la Falange, aquests ninots costen entre 19 i 16 euros. A la web també es venen la versió «Palymobil falangista niño» que, tot i no dur gorra i rifle, també vesteix de camisa blava i símbols propis de la Falange i la versió «playmobil División Azul».

Un ‘Playmobil’ que no és ‘Playmobil’

Tot i utilitzar el nom de la coneguda marca de juguetes, ‘Playmobil’, aquestes juguetes no són oficials. De qui és la responsabilitat? Són unes versions customitzades i il·legals que es venen a la pàgina web sense que ningú hi posi límits.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel, fa mes de 6 anys

Diu l'article que és una imitació del producte. El que s'ha de fer, és posar-ho en coneixement de la empresa Play Mobil, i si no els han donat permís, ells ja s'ocuparan d'emprendre les accions legals que corresponguin, donat que evidentment amb el que representen aquest uniforme i aquesta bandera, és un perjudici per a la empresa.

Valoració:0menosmas
Per Al desert..., fa mes de 6 anys

Els pot vendre tots, per mi. Els de carn i os també!

Valoració:-2menosmas
Per Aprendre a llegir, fa mes de 6 anys

@Mai més,

Convindria aprendre a llegir. Els ninots NO SÓN de Playmobil.
Ben mirat, també caldria aprendre a redactar les notícies d'una manera més atenta que no fes que lectors poc acurats prenguin decisions injustes i ridícules.
La marca Playmobil, molt probablement, no en sepi res del tema. I per tant, ni la marca, ni els seus treballadors en tenen la culpa.

Valoració:6menosmas
Per Tenda o botiga?, fa mes de 6 anys

Les tendes són per acampar; les botigues per comprar

Valoració:-1menosmas
Per Mai més, fa mes de 6 anys

Ara no tornaré comprar playmobils als meus nets ni a cap altre infant.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente