cielo claro
  • Màx: 19.81°
  • Mín: 9.02°
19°

El PP de Felanitx tira endavant la moció per permetre el lloguer turístic en rústic protegit

El Partit Popular de Felanitx ha aconseguit tirar endavant, juntament amb els vots favorables d'El Pi, la moció per permetre el lloguer turístic en sòl rústic protegit del municipi de la consellera de Territori i Mobilitat, Mercedes Garrido.

El portaveu del Grup Municipal del PP, Biel Tauler, incideix en que és evident «que fins al poble natal de la consellera diu no a les polítiques del Pacte». En aquest sentit, afegeix: «L'esquerra de Felanitx s’ho ha de fer mirar; la seva política dictatorial, intervencionista i prohibicionista no està fent res més que no sigui perjudicar l'economia familiar».

Així, l'Ajuntament de Felanitx ha d'instar el Consell de Mallorca a que es permeti l'ús turístic d'edificacions en sòl rústic protegit de forma consensuada amb els ajuntaments afectats.

Amb tot, el portaveu del Partit Popular de Felanitx, Toni Peña, destaca: «No permetrem que les capritxades de l'esquerra repercuteixi en les butxaques dels felanitxers. Per si no n'hi havia a bastament amb la pressió impositiva d'aquest Ajuntament, ara el que pretenen és dificultar qualsevol tipus de benefici turístic a la nostra ciutadania. L'autoritarisme se lis en va ja de les mans».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.