algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

Biel Frontera, nou gerent de la Fundació Bit

El Patronat de la Fundació Bit ha nomenat aquest dimecres com a nou gerent Biel Frontera, a proposta de la vicepresidenta del Govern i consellera d'Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets.

Segons ha informat la Vicepresidència en un comunicat, el gerent sortint, Pere Fuster, ha presentat la seva renúncia per poder prendre possessió aquest dijous com a conseller insular al Consell de Mallorca, en substitució de Lluís Apesteguia.

Biel Frontera (Lloseta, 1979), és llicenciat en Matemàtiques per la Universitat dels Illes Balears (2002) i compta amb els postgraus d'Expert Universitari en Estadística Aplicada i d'Expert Universitari en Programari Lliure. Des de l'any 2001, ha fet feina com a programador informàtic en diverses empreses, a excepció de dos anys en què va ser professor de matemàtiques i professor d'FP de sistemes informàtics.

A més, ha participat en diferents projectes tecnològics de l'àmbit de la banca, de l'administració pública (de modernització de la gestió municipal a l'Ajuntament de Palma), del sector turístic, i de l'àmbit científic. Actualment, desenvolupava el seu treball al Centre de Dades del Sistema d'Observació Costanera de les Balears (ICTS SOCIB).

En la seva vessant associativa, ha presidit l'ONG Finestra al Sud, S'Altra Senalla d'Inca entre 2004 i 2015; forma part de la junta directiva de la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX; i és membre del Consell de Cooperació de les Illes Balears des de 2011.

En l'àmbit polític, és regidor de l'Ajuntament d'Inca des de 2015, on exerceix com a regidor delegat de Transparència i Noves Tecnologies i portaveu, fins a gener de 2018, del Grup Municipal de MÉS per Inca. És membre de l'executiva de MÉS per Mallorca des de l'abril de 2016.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Menudo jepeto, fa mes de 6 anys

Venga sueldos.
Porque, como regidor no renuncia, verdad?.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente