algo de nubes
  • Màx: 18.7°
  • Mín: 8.69°
18°

El Pi Palma proposa crear un museu del turisme a una part de l’edifici de Gesa

El Pi Palma ha presentat una esmena als Pressupostos Generals de 100.000 euros perquè es faci un estudi per construir un museu del turisme a la ciutat. La formació considera que el lloc idoni per poder fer realitat aquest projecte seria l’emblemàtic edifici de Gesa.

Segons ha explicat el president d’El Pi Palma i diputat, Josep Melià, una part d’aquestes instal·lacions podrien acollir aquest projecte, «una proposta que a la vegada també revitalitzaria i dignificaria aquest indret.

Melià ha explicat que s’han de «buscar solucions a Palma als innumerables edificis d’empreses o institucions que hi ha i que avui en dia no tenen cap mena d’ús, s’han de retornar a la ciutadania».

Melià ha justificat el perquè de la construcció d’un museu del turisme afirmant que som «capdavanters en el sector, és el nostre veritable motor econòmic i necessitem un espai on s’expliqui la nostra història, com hem arribat aquí i quin és el nostre potencial». El president d’El Pi Palma, ha comentat que el turisme que defensem «va més enllà del sol i platja, amb aquest museu, les Balears poden demostrar que han acumulat coneixement i innovació en turisme».

A més, ha afegit: «Hem de reivindicar el turisme cultural entre d’altres i donar a conèixer el valor afegit que té l’illa fent polítiques reals i que vetllin pels interessos de tots. I els pressupostos generals s’aproven definitivament aquesta setmana, veure quin és l’interès del govern del pacte per materialitzar aquests projectes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per És el més generalitzat., fa mes de 6 anys

I què hi posaran? Un botellot, un poal amb cervesa, unes tetes a l´aire per a mamading?

Valoració:0menosmas
Per M, fa mes de 6 anys

I perquè no?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente