nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 8.07°

Així han reaccionat els partits polítics a la dimissió de Biel Barceló

Aquestes han estat les declaracions que han fet els polítics de les Balears respecte a la dimissió de Biel Barceló:

MÉS per Mallorca
Des de l'Executiva de MÉS per Mallorca s'ha agraït a Biel Barceló la seva gran contribució tant a MÉS per Mallorca, pel protagonisme imprescindible en la seva creació i per la seva gran capacitat d'unir persones i sensibilitats entorn del projecte, així com per l'aportació històrica a les polítiques públiques de turisme i innovació a la nostra terra. «Biel Barceló ha estat un referent en dur a terme les polítiques de primer nivell aportades per MÉS al Govern dels Acords pel Canvi, com la implantació de l'Impost Turístic, la regulació del lloguer turístic, la ferma aposta per un canvi de model econòmic o l'impuls a la recerca i la innovació, que deixaran una forta petjada en el present i en el futur».

Més per Menorca
Més per Menorca considera que, després de la dimissió de Biel Barceló, ara no és el moment de remodelar el Govern, com ha plantejat Podem. El portaveu de la formació, Nel Martí, ha assegurat: «A un any i mig de les eleccions, el que s’ha de fer és posar en valor la feina feta fins ara, acabar projectes i explicar les fites que s’han aconseguit».

PSIB
El secretari general del Grup Parlamentari Socialista, Vicenç Thomàs, ha considerat que, després de la dimissió del vicepresident del Govern, Biel Barceló, el que ha de fer el Govern és «cercar una solució que sigui oportuna i adequada al que es va pactar al juny de 2015 i poder per desenvolupar els 'Acords pel Canvi'».

Podem
El portaveu de Podem al Parlament, Alberto Jarabo, ha demanat que les decisions «no es prenguin amb presses" i ha assegurat que la nova Vicepresidència, després de la dimissió del vicepresident i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, «no té perquè decidir-se d'avui per a demà».

PP
El president del PP balear, Biel Company, ha avisat aquest dijous a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que la Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme no pot ser «ni per a MÉS per Mallorca, ni per a Podem, en cas que entràs al Govern».

Ciudadanos
El portaveu parlamentari de Ciudadanos a les Balears, Xavier Pericay, ha assegurat que el vicepresident del Govern i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, ha dimitit quan ja era un «cadàver polític» i, per tant, ha negat que el seu acte l'honri.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per el poble mana, fa mes de 6 anys

Ciudadanos-Pericai, vosaltres ja vareu naixer morts com a partit polític, i la olor que despreniu de dreta pudenta cada vegada és més forta.
Company-PP- "a por ellos" qui vos dona veu per dir el que han de fer o decidir els altres, corruptes tutuPPs, que pensau aplicar el 155 a Balears per veure si així podeu guanyar les próximas .
Peró si ja estau catalogats com a banda criminal que s'ajunta per delinquir, i no per fer política.
Ara no feis PPutades perque no manau aquí, i en l'ajuda de Madrit i Montoro en feis de ses vostres, ¿ que voleu vendre accions de Bankia ? o de Lezo? o de Púnica ? o de Palma Arena? tots haurieu de ser a la presò al costat de Matas, Mangarin, i tota la cort PPePPera a la garjola, el primer Tutanramon, per canviar la llei i comprar un pis il-legal, és clar, no hi pensave vosaltres no dimitiu per vergonya ppolìtica perque no sabeu que és, no sou pporks, sou verros de pixa freda i trutjas que no serveixen.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente