algo de nubes
  • Màx: 20.4°
  • Mín: 13.1°
20°

El PP acusa d'adoctrinament les escoles dels Països Catalans amb un vídeo

El Partit Popular ha començat a difondre aquest dimarts a través de les xarxes socials un vídeo sota el lema 'MalEDUCat' en què acusa d'adoctrinament escoles dels Països Catalans.

Al llarg dels seus dos minuts de durada es mostren titulars de premsa sobre suposades denúncies d'adoctrinament a les aules de Catalunya. A més, denuncien textos de llibres escolars en què es defineix a Catalunya com un regne o un país i alerten de l'efecte contagi de l'independentisme al País Valencià i a les Balears.

A banda de les escoles, també denuncien els programes infantils de TV3 per adoctrinament i la participació d'escoles en un projecte a favor de la independència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Vergonya, fa mes de 6 anys

Es defequen sobre les pròpies arrels, per una hipotètica gloria d'Espanya, que més bé si Espanya pugues parlar, diria que és una vergonya.
I si no fos així, no vendrien per aquí a molestar escrivint disbarats en Castellà.
Son uns mals balears, o valencians o catalans, però també mals espanyols.

Valoració:-2menosmas
Per manoletin, fa mes de 6 anys

¿En serio me queréis decir que detrás de Países Catalanes no hay ánimo colonialista y la idea de supremacía de Cataluña sobre el resto de territorios? En serio, basta buscar un poco (un tal Joan Fuster...). Pero bueno, como suelo decir: de religión no hablo y las respeto todas. Así que buenas noches a todos. Ah, detrás de Hispanoamérica sigue sin haber ninguna connotación de futuro país, pero prefiero el término Latinoamérica, me parece más correcto.

Valoració:-3menosmas
Per marbosch, fa mes de 6 anys

@manoletín
Els que tu anomenes "países españoles" (Sudamèrica en general), ja fa estona que varen veure el llautó a Espanya i marxaren (encara no es sabut de cap que vulgui retornar) i TOTS ho feren desobeint les lleis del moment, la diferència fou que acabaren guanyant guerres. Aquí, pel contrari, s'ha cercat la NO VIOLÈNCIA, però clar, això és molt difícil que hi hagi alguna gent que ho entengui...

Valoració:6menosmas
Per Morfeo, fa mes de 6 anys

A Manoletin

El término “Paisos Catalans” hace referencia a la region donde se habla el catalán y sus variantes.
Tal vez te suene familiar at termino Hispanoamérica, Latinoamérica? Son términos que determinan regiones en las que hay un idioma común, aunque sean políticamente países diferentes.

Valoració:6menosmas
Per manoletin, fa mes de 6 anys

Para pregunto: El término hispano existe, el término Países Hispanos no... (hasta donde yo se), tampoco existen españoles de Argentina, así como no existen catalanes que no sean de otro sitio más que de Cataluña. Tampoco existe ni ha existido nunca un país catalán (no estoy en contra de la independencia de Cataluña, me da bastante igual). El término Países Catalanes es de reciente invención y persigue la idea de referirse a una futura nación que aglutine todos los lugares donde se habla supuestamente catalán (basta documentarse un poco para ver el origen y objetivos del famoso "Países Catalanes"), mientras que el término hispano no pretende referirse a un hipotético país conformado por todos los territorios de habla española... Vamos, creo que no es comparable lo uno con lo otro.

Valoració:-5menosmas
Per pregunto, fa mes de 6 anys

manoletin: Ës que no t´agrada "Hispanos"?

Valoració:3menosmas
Per TSF, fa mes de 6 anys

BRM, tens raó jo també ho acabo de mirar i he trobat que encara està la pàgina de www.gencat.cat en català, però com tu dius del PP i Ciutadans em crec qualsevol cosa contra la cultura catalana.
Estan obsessionats

Valoració:3menosmas
Per BRM, fa mes de 6 anys

@TSF: Acabo d'entrar a la web de la Conselleria d'Educació i encara estava en Català.
Però del PP, me crec qualsevol cosa contra la cultura.

Valoració:2menosmas
Per manoletin, fa mes de 6 anys

¿Sería correcto hablar de "Países Españoles" para referirse a aquellos en los que se habla español? Lanzo la pregunta al aire...

Valoració:0menosmas
Per TSF, fa mes de 6 anys

M'acaben de comunicar que han esborrat d'Internet totes les pàgines en català de la generalitat, això suposo que és obra del 155.
Si es creuen que amb això aconseguiran que desaparegui el català és que no ens coneixen, que il·lusos

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente