nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Reunió entre Puigdemont i Cristòfol Soler

Aquest dilluns matí, el president de Catalunya, Carles Puigdemont, ha rebut en audiència en el palau de la Generalitat, el president de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, Cristòfol Soler, que li ha fet arribar el suport de bona part de la societat mallorquina al referèndum d'autodeterminació que s'ha de celebrar el proper 1 d'octubre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guiem, fa mes de 6 anys

Carrasclas , carrasclas que bonita serenata
Com en Tomeu somiau truites , pero domés n'hi ha 4 de truites , i entre ellas hi ha sa francesa i sa espanyola pero aviat vos inventerau sa catalana,

Valoració:0menosmas
Per Pere, fa mes de 6 anys

el mallorquins hem d´anar sumant sensibilitats i afegir-nos quan sigui el moment. Ara hem de fer una feina subtil, per començar aconseguir que molts del pp es passin a PI. Tota el pp de la part forana. Necessiten reflexionar i saber que res tenen a veure amb pp palma. que és un pp de castellans amorals i malloquins infidels. Després hi ha més possibilitats de gran cohessió (junts pel sí de Balears)

Valoració:3menosmas
Per carrasclet, fa mes de 6 anys

Carles , Cristòfor, no us preocupeu si sentiu lladrar, mentras lladren feim una passa, després unaltra, i unaltra, perque aixó no s'atura i cada día més, és un día menys.
Presidents, estam " a punt per la república catalana".

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente