algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.71°
10°

Tomás Fernández participarà en les pròximes primàries de Podem

Tomás Fernández.

Tomás Fernández ha anunciat la seva decisió de participar a les pròximes eleccions primàries autonòmiques de Podem amb la intenció de «confluir en una candidatura qui sigui el més ampli possible» perquè vol «un Podem més transparent, participatiu i proper a la gent». Segons ha expressat, s'ha d'aprofitar aquest moment, «no com una batalla de sensibilitats, sinó com un retrobament entre companys», per tornar a posar en comú «anhels, esperances i entre tots trobar un camí assenyat per aconseguir-ho».

Segons ha dit, durant els pròxims dies visitarà i parlarà amb gent de Menorca, Eivissa i Formentera per trobar «llaços d'unió, per conèixer les seves necessitats i demandes i així incloure-les en els documents». Pròximament, durant el període que l
a direcció del partit proposi per a l'inici de les eleccions primàries, es durà a terme la presentació del document polític i organitzatiu i de les persones que, definitivament, es postulin com a candidates. Fernández ja va participar al gener del 2015 en les eleccions a la Secretaria General de Podem però finalment no va guanyar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.