algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

L'ultradretà Le Pen pare critica la campanya de la seva filla: «Jo hauria fet una campanya com la de Trump»

Jean-Marie Le Pen.

El fundador i exlíder del partit ultradretà francès Jean-Marie Le Pen ha criticat la campanya realitzada per la seva filla Marine Le Pen per a les eleccions presidencials i li ha aconsellat que desenvolupi una campanya més similar a la que va realitzar Donald Trump a les presidencials dels Estats Units.

«Crec que la seva campanya és massa calmada. Si jo estigués al seu lloc, hauria fet una campanya com la de Trump, més oberta, més agressiva contra aquells que són els responsables de la decadència del nostre país, siguin d'esquerres o de dretes», ha afirmat Le Pen, en declaracions a la cadena de ràdio francesa RTL.

La intervenció de Le Pen pare arriba després que Marine Le Pen, actual líder del Front Nacional i candidata presidencial, anunciés deixava la gestió diària al capdavant del partit per poder dedicar-se de ple a la campanya per a la segona volta de les presidencials, que tendrà lloc el 7 de maig.

Pare i filla estan distanciats des que ella va decidir expulsar-lo del partit en 2015 per unes declaracions polèmiques sobre l'Holocaust. Jean-Marie Le Pen va aconseguir el 2002 passar a la segona volta de les eleccions presidencials juntament amb el Jacques Chirac, que va ser qui es va imposar per aconseguir el palau de l'Eliseu. Le Pen ha estat acusat en diverses ocasions de fer declaracions antisemites i xenòfobes. Tot i expulsat de la formació, Le Pen és el fundador del Front Nacional i la seva opinió representa la formació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel, fa mes de 6 anys

Que surti, que surti, i així la gent s'en adonara de que no ha votat altra cosa que la ultra-dreta. Na Marine tenia amagat el seu pare però és el que continua comandant i a la segona volta, és quedaran a casa seva.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente