algo de nubes
  • Màx: 11.99°
  • Mín: 7.77°
11°

Camargo: «Al Parlament tenim un altre Ignacio González que nom Álvaro Gijón»

132540

La secretària política de Podem a les Balears, Laura Camargo, ha assegurat que al Parlament hi ha «un altre Ignacio González en els escons que nom Álvaro Gijón i que té, com ell, una imputació per pertinença a organització criminal».

En aquest sentit, Camargo ha assenyalat que «si no fos pel seu aforament, Gijón ja hauria estat detengut» i ha indicat que el codi ètic «és una de les qüestions que menys ha importat al PP, que és en realitat una trama política».

Pel que fa al president del PP a les Balears, Biel Company, Camargo ha demanat que deixi de dir-li a Gijón «que sigui fort" i que es dediqui «a netejar el seu partit d'una vegada».

'TRAMABÚS'

D'altra banda, Camargo ha explicat que estan treballant perquè el 'tramabús' de Podem faci una parada a Mallorca, després de passar pel País Valencià.

«Som conscients que falten moltes cares, algunes d'elles relacionades amb el PP a les Balears, però és molt necessari que vinguin ja que ens permetria denunciar tot el que s'està fent a la trama del PP a les Illes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.