algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Dels 1.045 avals presentats per Bauzá només 197 són vàlids

Un pic finalitzat el recompte de signatures presentades per les candidatures de Biel Company i José Ramón Bauzá per presidir el Partit Popular de les Illes Balears, el Comité Organitzador ratifica que ambdues compleixen els requisits necessaris.

Cal recordar que José Ramón Bauzá va presentar 1.045 avals per la seva candidatura contra els 1.850 presentats pel seu rival Gabriel Company.

«No els hem comptat realment. Per sobre dels mil, però tampoc ens ha preocupat sumar-los», va assenyalar Bauzá als mitjans de comunicació, acompanyat d’Ana Maria Aguiló i diversos membres de la candidatura de Jaume Bauçà, qui s’han unit a l’equip encapçalat per l’expresident del Govern.

Aquest dilluns, el Comité Organitzador ha informat sobre les xifres oficials d'avals vàlids i dels no vàlids presentats pels candidats:

                                               Presentats                 Vàlids                  No vàlids

Biel Company

1850

1.262

588

José Ramón Bauzá

1.045

197

848

 

Des del Partit Popular recorden que per ser proclamat candidat a la presidència del PP de les Illes Balears era necessari presentar l'aval d'almanco 90 afiliats que estiguessin al corrent del pagament de les quotes. Aquesta seria la causa del ball de xifres que presenta els avals de Bauzá.

No obstant això, el 15è Congrés autonòmic del PP de les Illes Balears tendrà caràcter assembleari, per tant, tots els afiliats podran votar l'elecció del nou president. 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per escardapenyes, fa mes de 7 anys

Tenc que regoneixe el que diu Rajoi " Esppaña es una gran nacion (Spain is a big pain) y los esppañoles son mucho esppañoles" aquest bergant de BauSSá, Aguiló i en Jordi d'es Camp i Monse Amat "a los mios i a los nuestros" en son un exemple, lo demès sobra.
Salut i república, cada cop més aprop.

Valoració:0menosmas
Per T, fa mes de 7 anys

Que apuest i la seva segona son UNS desarralats,es evidente.Ara jo ho fan exclusivament PER la seva quota de poder.

Valoració:2menosmas
Per Prats, fa mes de 7 anys

Es un impresentable. Que s'envagi al Senat a becar un poc.

Valoració:5menosmas
Per ja, ja, ja,ja, ja..., fa mes de 7 anys

Ja comença a fer trampa?

Valoració:10menosmas
Per Xesc, fa mes de 7 anys

Fins I tot per aixo es un inutil

Valoració:13menosmas
Per Capità Moragues, fa mes de 7 anys

I pensar que això ha estat president del govern. Això passa per integrar a qualsevol holigan com n'Anita Aguiló, que vaja enmerdada li ha fotut, els avals que l'hi ha presentat han estat pellarofes seques de sobrassada, jajajaja vaja paquet t'ha regalat amb tanta frisera per integrar, t'has trobat amb un moix mort.

Valoració:18menosmas
Per oix, fa mes de 7 anys

A on son en Salvador,Yuan,Oriol,,Guiem ,,,,?

Valoració:15menosmas
Per oix, fa mes de 7 anys

A on son en Salvador,Yuan,Oriol,,Guiem ,,,,?

Valoració:14menosmas
Per oix, fa mes de 7 anys

A on son en Salvador,Yuan,Oriol,,Guiem ,,,,?

Valoració:14menosmas
Per Josep Miquel, fa mes de 7 anys

I l'actiu cómica del gran éxit "os van a quitar la patria potestad si no llevais los niños a la escuela" que deu trobar de tanta morositat entre els seus? Igual te per fer un altre espectacle que superi en comicitat l'anterior.

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente