algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 14°
15°

Unanimitat en el Parlament sobre la realització d'un estudi objectiu i documentat d'IB3

129704

El Parlament ha aprovat aquest dimecres, per unanimitat, la realització d'un estudi objectiu i documentat sobre l'organització de l'ens públic IB3.

L'estudi sorgeix d'una esmena presentada pel PSIB, Podem, MÉS per Mallorca i el Grup Mixt a un dels punts de la moció presentada pel PP que ha estat rebutjada.

Aquesta moció del PP demanava dur a terme una auditoria de continguts per avaluar la pèrdua d'audiència d'IB3. A més, demanava que es dimensionés pressupostàriament l'ens en el supòsit que les audiències segueixin igual. També es proposava la presentació, en el termini de tres mesos, d'una proposta «tecnològicament viable» per veure l'emissió d'IB3 en HD.

A partir d'aquesta moció presentada pel Partit Popular, la diputada del PSIB, Silvia Cano, ha remarcat que no comparteixen el «dramatisme del PP» davant la situació de la radiotelevisió pública. No obstant això, ha estat d'acord en la necessitat d'apostar per ampliar els segments i que s'arribi a una població més jove i urbana. A més, ha catalogat irònicament de «fantàstica» la proposta de redimensionar el pressupost vinculant-lo a l'audiència.

Per la seva banda, el portaveu parlamentari de MÉS per Mallorca, David Abril, ha defensat que el model d'IB3 «no hauria d'estar vinculat als partits» i ha assegurat que s'està treballant en qüestions com la millora del senyal d'emissió. Així, ha destacar que allò que importa «no és que la gent que tingui un bon televisor vegi bé l'HD, sinó que IB3 es vegi en qualsevol part de les Balears, cosa que abans no passava, com en una part del Port de Sóller».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.