nubes dispersas
  • Màx: 12.3°
  • Mín: 7.77°
12°

Armengol: «Estam transformant una realitat que era hostil»

Els Socialistes de Mallorca han celebrat aquest divendres el seu tradicional sopar de Nadal a la Fàbrica Ramis d'Inca, amb l'assistència de més de 700 militants i simpatitzants. | PSIB

Els Socialistes de Mallorca han celebrat aquest divendres el seu tradicional sopar de Nadal a la Fàbrica Ramis d'Inca, amb l'assistència de més de 700 militants i simpatitzants a més del secretari general local, Virgilio Moreno, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, i la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol.

Un sopar de retrobament que ha servit per fer balanç de tot el que s'ha fet aquest any i mig de legislatura, i que a criteri d'Armengol, «ha servit per canviar moltes coses a Mallorca i a Balears». En aquest sentit, la dirigent socialista ha apuntat que «s'està transformant una realitat que era hostil, de crispació, d'enfrontament i de retallada de drets», tot i que «els mateixos que hi havia volen tornar ara al poder al PP».

Contra aquesta situació els socialistes estan aplicant «el canvi compromès» amb la ciutadania a les eleccions del maig del 2015, i ara ja «s'han retornat drets, s'ha posat pau a les escoles, s'ha invertit en sanitat i serveis socials, en la lluita contra la precarietat laboral, s'ha plantat cara davant el Govern d'Espanya defensant els interessos de Balears i s'està treballant per diversificar l'economia i que es redistribueixi millor la riquesa».

Malgrat tot, Armengol s'ha mostrat conscient de que «queda molt per fer i també és moment de demanar disculpes per tot allò que encara no hem pogut fer». Així i tot, la secretària general ha llançat un missatge d'esperança assegurant que ara és hora «d'enfocar el 2017 i pensar en el 2019 per guanyar les properes eleccions autonòmiques, insulars i municipals».

En definitiva, ha conclòs Armengol, el PSIB-PSOE es troba «amb ànims, amb ganes de seguir lluitant i també amb ganes que el Partit Socialista a nivell estatal representi aquesta opció d'esquerres que defensa una Espanya plural i que la defensa des de l'autenticitat i el compromís amb la paraula donada».

Millor vida

Per part seva, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Sílvia Cano, ha assegurat que des del PSIB-PSOE «rebem el 2017 amb optimisme» perquè «quan hi ha un govern socialista la vida de la gent millora, amb més benestar i millors serveis públics».

Per això, Cano ha agraït la tasca de tots els batles, regidors, consellers, càrrecs, militants i simpatitzants que «es deixen la pell cada dia» en nom del Partit Socialista.

A més a més, la secretària general insular també ha desitjat que el proper any «els militants puguem votar el més aviat possible en un Congrés, amb la fórmula d'un militant un vot, contrastant projectes i alternatives».

Finalment, el secretari general dels Socialistes d'Inca, Virgilio Moreno, ha aprofitat per reivindicar «la feina ben feta que estam duent a terme els socialistes al nostre municipi però també des de totes les institucions».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Que vos passa?, fa mes de 7 anys

Com així, consentiu tantes ofenses i mentides a les vostres pàgines, dBalears? No vos basta que una guarda de peperos, hagin sequestrat els comentaris de la Última Hora, per donar una mala imatge del Govern, que també hem d'aguantar aquí les porcades dels feixistes de la més extrema, selvatge i violenta dreta?

Valoració:4menosmas
Per segur, fa mes de 7 anys

Mejor estaríamos que la fábrica actual, fuese la que fué. Sin partidos ni políticos, pero dando trabajo a cientos de trabajadores.

Valoració:-2menosmas
Per Guiem, fa mes de 7 anys

Heu acabat es sabó?

Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente