algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 10.26°
10°

El PSOE podria multar Pons i Herranz amb 600 € i expulsar l'eivissenca de la direcció del Grup

18758

El PSOE pensa com a sanció més probable per als diputats que no es varen abstenir a la investidura de Mariano Rajoy la màxima multa que preveu el reglament, de 600 euros, i l'expulsió de la direcció del Grup Socialista d'aquells que, com la barcelonina Meritxell Batet i l'eivissenca Sofia Hernanz, formen part d'aquest nucli, segons fonts socialistes.

El president del Comitè de Disciplina del Grup Socialista, Luis Sahuquillo, va comunicar l'obertura de l'expedient als 15 diputats que varen desobeir l'ordre de la direcció del Comitè Federal d'abstenir-se i els va donar una setmana per presentar al·legacions.

Set d'aquests quinze diputats són militants del PSC i aquest mateix dilluns ja van presentar les seves al·legacions recordant que el màxim òrgan del seu partit, el Consell Nacional del PSC, va aprovar una resolució per unanimitat el 25 d'octubre defensant el vot en contra del líder del PP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Macia, fa mes de 7 anys

Fora!
No pasis ansia que que na Susana, en Fdez. Vara i la resta de socialistes andalusos, extremenya o manchegos ja es cuidaran de que no es puguin tornar a presentar.

Valoració:2menosmas
Per fora, fa mes de 7 anys

Los dos a la calle sin llavin

Valoració:-2menosmas
Per Maria, fa mes de 7 anys

Però al PSOE-PP no la poden expulsar del seu escó, on esper que seguesquin i si els expulsen del partit, poden seguir fent feina itegrats en el Grup Mixt.o a un altre partit.
El que fa aigües és el PSOE faraònic (per les mòmies carregades d'or).

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente