algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
17°

El discurs d'investidura de Rajoy, en 10 frases

El debat d'investidura ha començat aquest dimecres. El candidat a president Mariano Rajoy ha fet un discurs que ha durat una mica menys d'una hora en el qual ha desgranat les seves línies de Govern per sol·licitar la confiança de la Càmera.

Aquestes deu frases sintetitzen els principals missatges que ha llançat:

«Espanya necessita un Govern amb urgència, Espanya no admet més demores. La inestabilitat és el major risc per a la nostra economia».

«En aquests 10 mesos d'interinitat Espanya ha demostrat que és una societat madura. Espanya mai ha estat en funcions».

«Els ciutadans tant al desembre com al juny han mostrat la seva clara preferència pel Partit Popular».

«Unes terceres eleccions serien un descrèdit a l'exterior i una decepció per als ciutadans, un dany objectiu per a Espanya i els espanyols. No podem estar indefinidament en funcions ni repetint eleccions cada sis mesos».

«Espanya necessita un Govern estable, fiable, previsible i basat en acords».

Sobre Catalunya: «La meva primera obligació com a president és defensar la sobirania nacional, i amb ella la unitat d'Espanya i la igualtat».

«L'ocupació com l'economia no es resol en 24 hores ni serveix la bona voluntat».

«A Espanya no existeix la impunitat per a la corrupció, des de la humilitat i el reconeixement dels casos que han protagonitzat membres del meu partit».

«Hem deixat escapar deu mesos que no seran inútils del tot si és que hem après alguna cosa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pancateto, fa mes de 7 anys

El PSC nunca ha sido socialista, es un partido nacionalista que en su inmundicia usaba el voto progresista de buena fe para doblar las multas lingüísticas y humillar a sus votantes. No tenía reparos en apoyar a la derecha corrupta nacionalista y tapar el 3% con tal de aparentar que viviamos en un oasis en lugar de una cienaga para recoger las migajas de los xenófobos nacionalistas. Ahora continua arrastrándose por el fango hacia su irrelevancia.....y esa es una excelente noticia para los socialistas y para todos los progresistas.

Valoració:-3menosmas
Per geu, fa mes de 7 anys

Los socialistas catalanes (PSC) son tal nacionalistas como el primero. Por lo tanto, no digas tonterías.

Valoració:2menosmas
Per Pancateto, fa mes de 7 anys

Poca credibilidad tiene un partido lastrado por la corrupción y escasa capacidad de diálogo, eso ha provocado el resurgimiento de un populismo y un nacionalismo primario e insolidario que nos recuerda los movimientos fascistas del siglo XX. El nacionalismo muestra lo peor del ser humano: vileza, insolidaridad, egoísmo, xenofobia, racismo, por eso no hay ningún socialista nacionalista. PODEMOS decir que los NAZIONALISTAS son los últimos franquistas y los nuevos fascistas.

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente