algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Els nostres lectors valoren de manera positiva el primer any del Govern

Majoria bastant clara. Els nostres lectors han donat un aprovat al primer any del Govern Armengol. En concret, el 51.8% ha considerat que la gestió ha estat bona però que encara calen més mesures. A més, el 14.1% ha considerat que s’han complit molts objectius importants.

Per contra,  el 23.28% ha considerat que el primer any de legislatura ha estat dolent i que no s’ha fet el que calia. Finalment, 10.82% ha afirmat que la gestió ha estat nefasta i que no s’han complit els ‘Acords pel Canvi’.      

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per IB3 en català!, fa mes de 7 anys

15h 53', 23-8-2016: IB3, per desgràcia, emet una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:-2menosmas
Per A si?, fa mes de 7 anys

I quina és.per tu "la gran majoria"? Els dretúns, remugadors a sou, que fan renou volen perquè tots els governants actuals, cedesquin els càrrecs als peperos que ara s' han quedat a l'atur?
No me converç ni pic ni mt, aquest nou personatge.

Valoració:10menosmas
Per biel, fa mes de 7 anys

A mi em sembla que en aquestes altures xerrar de dretes o esquerres es una mica sub-realista, un govern es bó o dolent depenent de la gent que governa. Els actuals son gent ben intencionada que vol agradar a un grup que s'autodenomia d'esquerres olvidant que lo que importa es el benestar de la gran majoria . Tan aviat com entenguin això tan simple, segur que ho feran bé.

Valoració:-9menosmas
Per Beneitarro, fa mes de 7 anys

I si és tan avorrit el nostre món, com així tot lo dia ets per aquí, bosses tristes?

Valoració:10menosmas
Per Yuan, fa mes de 7 anys

Esta es la encuesta que habian contestado todos lis lectores de balears (40 personas incluyendo los trolls). Que triste y anodino es el mundo panca...

Valoració:0menosmas
Per ., fa mes de 7 anys

És un Govern bo. Encara que dissortadament hi ha massa fatxes, que cada dia des-de la primera hora, són als comentaris dels diaris per dejectar-lo, insultar-lo i dir tot tipus de dolenties d'aquest Govern. Aqusts mateixos mercenaris, també s'ocupen de donar la seva racció de verí als Consells i als ajuntaments que no són de la dreta.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente