cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.61°
11°

Podemos, content per la dimissió del «xèrif Rodríguez» i MÉS censura que ningú del PP la demanàs

El grup parlamentari del PSIB ha assegurat aquest dimarts que la dimissió del president de la Junta Territorial del PP de Palma, José María Rodríguez, per la seva suposada relació amb la trama de corrupció en la Policia Local «arriba tard» i ha lamentat que «Balears torni a ser notícia nacional per la corrupció sistemàtica del PP» .

Preguntada per si els diputats Álvaro Gijón i Sandra Fernández haurien de deixar les seves actes de diputats, la portaveu adjunta del PSIB, Bel Oliver, ha assegurat que «seria una bona opció» .

Els grups parlamentaris de MÉS per Mallorca i Podem s'han mostrat més contundents i, per la seva banda, el portaveu de MÉS per Mallorca, David Abril, ha dit que les seves dimissions «solament són a mig fer» perquè «segueixen cobrant de l'Administració» .

A més, ha retret que «ningú en el PP balear s'hagi atrevit a demanar-li la dimissió» a Rodríguez, cosa que diu, segons ha manifestat el econacionalista, «molt de qui mana en el PP». 

Jarabo ha criticat que la corrupció en el PP «sigui estructural» i ha dit que la «corrupció del PP de Palma és un bon exemple» d'això. De tota manera, ha comentat que des de la seva formació estan «contents» per la dimissió del «xèrif Rodríguez després de dècades de dominació».

Des del PI, el seu portaveu, Jaume Font, ha dit que s'ha de deixar actuar a la justícia i encara que creu que Rodríguez «ha fet bé en dimitir» creu que és una qüestió interna del partit. «Cada partit ha d'arreglar les seves coses», ha dit en aquest sentit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.