nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El PSIB dóna suport al pacte amb Ciutadans amb un 75% de vots a favor

El PSIB dóna suport al pacte amb Ciutadans amb un 75% de vots a favor. | Arxiu

El 75 % dels socialistes de les Balears que han participat en la consulta convocada pel PSIB sobre l'acord PSOE - Ciutadans ha donat suport amb un ' sí' el pacte, en una votació que ha assolit el 55% de participació.

De les 1.209 persones que han votat ( 146 d'elles ho han fet en online i la resta, en els 60 centres disposats per a la consulta ) , 878 militants han votat ' sí' mentre que 236 ( un 25 %) ha votat ' no'.

Segons ha assenyalat la secretària d'organització del PSIB, Bel Oliver, es tracta d'un  «resultat clar " que mostra "un suport ampli i sòlid» al pacte .

A nivell estatal, els resultats provisionals donen un 70% de vots favorables al pacte. La participación ha estat del 50%. Pedro Sánchez, ha instat els socialistes a donar un missatge clar de suport a l’acord.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Soma, fa mes de 8 anys

..."El 75 % dels socialistes de les Balears"...què fort!

Valoració:1menosmas
Per Es suis, fa mes de 8 anys

Vull donar ses gracis a tots aquest anticatalanistes. Sense es seu esforc no hauria aumentat es numero d'independentistes de "cuatro gatos" a sa majoria en es darrer referendum (si, 48% a favor, 34% en contra, i sa resta no se varen pronunciar ni a favor ni en contra). Seguiu aixi, i seguiu negant que son majoria !, i seguiu deixant-los ben clar que aqui no els volem, de fet no els volem a Espanya !!. I en haver partit ells, feis lo mateix amb es balears que se sentin catalans, i aixi hi arribarem mes rapidament !!

Valoració:2menosmas
Per RIP, fa mes de 8 anys

Vull dur una.corona de flors al PSOE. A quina hora obren?
Hi ha llibre de condolències?

Valoració:2menosmas
Per PlusUltra, fa mes de 8 anys

Figuera cásate con el negro del pollón de wassap y adquiere su nacionalidad, la japonesa.

Valoració:0menosmas
Per Salvador, fa mes de 8 anys

Pues lo siento, Figuera. Serás español siempre, salvo en el caso de que adquieras otra nacionalidad que sea real (la marroquí, la guatemalteca , la de Ceilán, etc.). No valen la de la Señorita Pepis ni la de los mundos de Yuppi. Entonces podrás enmarcar.

Valoració:0menosmas
Per En Figuera, fa mes de 8 anys

Home!!! @salvador!!!!! quan siguem independents jo el pens emmarcar!!!!!! així un dia el podré mostrar a es meus néts i dir-los "mirau!! una vegada, fa temps, per obligació i en contra de sa meva voluntat ...vaig ser espaÑol!!!!!"

(Jo usaria es passaport, sa foto era millor i essent més gros quedaria millor emmarcat, però ...ja li vaig pegar foc)

Valoració:4menosmas
Per Pitoniso Salva D´Or, fa mes de 8 anys

És que la bolla li pixel.la.

Valoració:2menosmas
Per Salvador, fa mes de 8 anys

Me temo que los de Ciudadanos les van a dar más de un disgusto a los catalanistas.Prepárense. Y si no saben leer poesía en español , aunque sea de Antonio Machado, es su problema. Lo cierto es que el carnet de identidad de los separatistas les seguirá para siempre jamás.

Valoració:0menosmas
Per a més, a més, fa mes de 8 anys

I citen poesía que no entenen i n´hi ha un que fa puzzles.

Valoració:3menosmas
Per En Figuera, fa mes de 8 anys

@ultraméscurt

Tens raó, sense que serveixi de precedent per una vegada t'he de donar sa raó, per aquí alguns escriuen i d'altres només lladren.

Lladren, Santxo!! vol dir que cavalcam!!!!!

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente