algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

La Fundació gonellista Jaume III pretenia cobrar subvencions sense justificar-les

La despolitització de la direcció de l'Institut d'Estudis Baleàrics ha permès saber que la Fundació gonellista no ha presentat les corresponents i imprescindibles justificacions de les subvencions. | Fundació Jaume III

Mentre la Fundació gonellista Jaume III presumia de no rebre subvencions públiques i acusava entitats que defensen la llengua pròpia de les Balears de rebre'n, l'Institut d'Estudis Baleàrics dirigit pel militant del PP, Antoni Vera, regava amb doblers públics les publicacions de l'entitat secessionista. Concretament, Vera va fer-se càrrec de les despeses per la publicació del volum 'Un model lingüístic', elaborat per l'ara diputat del partit polític Ciudadanos, Xavier Pericay.

Igualment, la Fundació Jaume III obtingué el compromís del govern Bauzá més de 2.000 euros públics per elaborar un 'Vocabulari escolar'. Igualment, es va comprometre una una subvenció per fer possible l'edició d'una versió de la novel·la de Llorenç Villalonga en 'bâlèá', que es titula, 'Bearn o sa sala de ses pepes'. Aquesta vegada la persona responsable de perpetrar la proposta de la Fundació Jaume III no va ser Xavier Pericay, sinó la seva dona, Maria Antònia Lladó, coordinadora lingüística d'IB3 Televisió, que també és l'autora del pròleg. L'edició la va fer l'editorial Sloper S.L, propietat de Roman Pinya Valls, que en un article de premsa proposava l'extermini de tots els camisetes verdes del món.

Ara, gràcies a la despolitització de la direcció de l'Institut d'Estudis Baleàrics, s'ha sabut que la Fundació gonellista no ha presentat les corresponents i imprescindibles justificacions de les subvencions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 18
Siguiente
Per MARIA, fa mes de 7 anys

Mas vale tarde que nunca
Los que amamos a MALLORCA sin haber nacido en las islas, nos duele, la desidia de los mallorquines, en luchar con todas sus fuerzas por defender su lengua
Sentimos vergüenza, por ver a los gobiernos, dando dinero
a separatistas, para que poco a poco, hagan desaparecer ,la identidad de las islas
FELICIDADES A JAIME III,no os rindáis,!!!!
Quina terra tan bella n*és MALLORCA

Valoració:-1menosmas
Per MARIA, fa mes de 7 anys

Mas vale tarde que nunca
Los que amamos a MALLORCA sin haber nacido en las islas, nos duele, la desidia de los mallorquines, en luchar con todas sus fuerzas por defender su lengua
Sentimos vergüenza, por ver a los gobiernos, dando dinero
a separatistas, para que poco a poco, hagan desaparecer ,la identidad de las islas
FELICIDADES A JAIME III,no os rindáis,!!!!
Quina terra tan bella n*és MALLORCA

Valoració:-1menosmas
Per Joan, fa mes de 8 anys

Clar que si Llorens !

Per això s'hòstia que s'ha entaferrat el PP ha estat històrica.

Ha, ha, ha

No t'esforcis... Trolls com tu fa anys que circulen per aquest mitjà amb escàs èxit. Bé, a no ser que consideris èxit mobilitzar a les totes aquells qui estam farts del feixistòrum peper.

Valoració:7menosmas
Per Modalidade andalúzah & american modalities, fa mes de 8 anys

Jo també me deman quan veurem el gonellum predicar amb l'exemple i criminialitzar el castellà estàndard perquè fa malbé les modalitats andaluses o argentines o cubanes o manxegues o murcianes...
Mai he vist un americà defensar 'the american modalities' en lloc de tota la llengua anglesa. Mai.
Quin ridícul he, he, he, he, he, he!!!!!!!!!!!!!

Valoració:8menosmas
Per ignorant, fa mes de 8 anys

Objectivitat i professionalitat, les qualitats que destaquen d´aquest club de petanca, sens dubte.

Valoració:4menosmas
Per sa filòloga, fa mes de 8 anys

Me podeu explicar, Diari de Balears, d'ara endavant, què me puc creure de lo que publiqueu?

Es periodisme informatiu requereix objectivitat i professionalitat, i just es titular d'aquesta "notícia" demostra que d'això, primordial en es món de s'informació, hi anau ben escassos.

I a tots aquests vius que se'n foten de sa Fundació...m'agradaria dir-los que són uns ignorants. Xerrau sense sebre res de res. No voleu veure ni sebre res.

Sabeu es xotets que van un darrere s'altre, sense sebre on van ni per què? Idò, talment.

Valoració:-9menosmas
Per En Figuera, fa mes de 8 anys

En qualsevol cas, se puntuen es comentaris no es comentaristes i un comentari gonella filo-feixista sempre serà un comentari gonella filo-feixista, firmi qui firmi es post en qüestió

Valoració:5menosmas
Per En Figuera, fa mes de 8 anys

Mai es mallorquins i mallorquines , es Balears.. (Fals)

Sa tatxeta. Sa Fundació Jaume III i ses subvencions (Fals)

Aquell@s que ja em coneixeu una mica segur que notau ses diferències. Aquell@s que no, dir-vos que encara que jo escrigui en "salat" MAI DEFENSARÉ UNA SECTA GONELLA FILO-FEIXISTA anti-catalanista i per extensió anti-Mallorquina.

Redéu!!! Mai m'hagués pensat tenir tant reconeixement i tanta atenció per part des gonellum!!! Ni se m'ocorr canviar de nick, d'entrada perquè segurament se notaria massa s'estil, segon i més important, perquè no me passa pes sac escrotal!! així que, qui sigui, que s'ho faci mirar.

Moooooooooolts nirvis... i moooooooooolta coïssor entre es gonellum

Valoració:6menosmas
Per IIII, fa mes de 8 anys

Emprar el nom, pseudònim o nik d´un altre per expressar idees contràries a les del seu vertader titular, és una baixesa moral.

Valoració:10menosmas
Per NO ENRAVANES, JUAN FUENTE?, fa mes de 8 anys

Ai, Juan Fuente Departamentofrancésdelospirineosorientales!
Estàs molt nerviós, concagadet de veure l'avanç lent però indeturable del prestigi de la nostra varietat estàndard entre la nostra població.
Per què putes no prediques amb l'exemple i propugnes també per a la teva llengua i la de tots els madrilenyistes com tu un estàndard per al foraster aragonès, un per al murcià, un per a l'andalús, un per al cantàbric, un per al manxec, un per al canari i així tants com en vulguis?
Tant d'odi tens a la nostra llengua? Tant t'autoodies? Quin problema tens amb tu mateix?
No enravanes?

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 18
Siguiente