algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 15°
15°

Gijón: «A mi a Madrid no em coneixen, algú ha hagut d'anar-hi i explicar una sèrie de coses»

Álvaro Gijón i Miquel Ramis la setmana passada. Foto: Ultima Hora

El diputat del Grup Parlamentari Popular Álvaro Gijón ha assegurat aquest dijous, amb relació al rebuig mostrat pel Comitè Electoral Nacional que vagi com a número 4 a la llista de les Balears al Congrés dels Diputats en les eleccions generals del 20 de desembre, que «per parlar clar, a mi a Madrid no em coneixen, algú ha hagut d'anar i explicar una sèrie de motius que s'han cregut».

Després del Comitè de Direcció extraordinari, Gijón ha explicat als mitjans de comunicació que Mateu Isern li ha dit que ell no ha parlat amb Madrid i que el creu, però que amb l'eurodiputada Rosa Estaràs no ha parlat. «Esper que a Madrid m'expliquin els motius que els han donat», ha assenyalat el popular, que tot i que ha reconegut que personalment li ha dolgut, ell és «pragmàtic i ara toca treballar en la campanya».

El PP Illes Balears  «recapacita» i acata la decisió 

El president del PP a les Balears, Miquel Vidal, ha assegurat aquest dijous que en contra del que van explicar ahir, han recapacitat i ara acaten la decisió del Comitè Electoral Nacional de rebutjar Álvaro Gijón com a número quatre de la llista de les Balears al Congrés dels Diputats.

Vidal ha explicat que han pres aquesta decisió perquè són «un partit nacional» i han de treballar per aconseguir «el millor resultat possible» en les eleccions generals del 20D, però que, malgrat això, segueixen volent conèixer els motius de la decisió presa a Madrid després que Gijón fos triat democràticament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu, fa mes de 8 anys

Efectivament, un Partit Nacional a les ordres del "senyor", i tots a creure i a callar. Com a mínim ho reconeixen, després els interessos a defensar, seran els del "senyor". Tornarem a l'època dels castells.

Valoració:12menosmas
Per Bernat, fa mes de 8 anys

M'enfot de qui vagi a les llistes Ppres, si es en Gijón o N'Aviles, lo que se demostra amb aquest fet per enèsima vegada es que els que decideixen dins els partits nacionals són a Madrid i aquí just estan per aguantar mentrestant ens compixen . Fan la funció "mamporreros"

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente