algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

El PP i el PI tiren endavant la moció de censura a Manacor

La Junta Local del Partit Popular de Manacor, reunida la nit d'aquest dimecres en sessió extraordinària. | PP Manacor

La Junta Local del Partit Popular de Manacor, reunida la nit d'aquest dimecres en sessió extraordinària, ha acordat, per assentiment, iniciar els tràmits per dur a terme una moció de censura a l'Ajuntament de Manacor. Aquest mateix dijous el partit ha registrat la moció al registre de l'ajuntament.

La moció del PP, que compta amb el suport del PI i els Independents per Porto Cristo, permetrà al candidat Pedro Rosselló del PP ocuparà la batlia els pròxims dos anys. Els següents dos serà al capdavant del consistori la candidata del PI, Cati Riera mentre que l'AIPC entraria en l'equip de govern i el seu cap de files, Joan Gomila, esdevindria una espècie de 'batle pedani' de Portocristo.

Els populars asseguren que fan aquesta passa amb l'objectiu «de governar per a tots els ciutadans i no només per als nostres votants, és a dir, al revés del què fa l'actual equip de govern».


Recordem que l'Ajuntament de Manacor està governat des de les eleccions del 24 de maig per Miquel Oliver Gomila i el seu equip, integrat per MES-ESQUERRA, PSOE i VOLEM (la marca blanca de Podem a la capital de llevant). 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Manacorí empipat, fa mes de 8 anys

Vergonya manacorins, vergonya!

Valoració:0menosmas
Per PI x PP= PPiP, fa mes de 8 anys

El PI als seus estatus es defineix xom a "regionalista" per tant opció de país cap ni una... Per altra banda, vegent quins són els seus pactes municipals, vegent que la majoria de fundadors són rebotats del PP i que a Manacor nomès s'han preocupat de garantir-se un palt de llenties i de poder fer un Pla General a la mida dels interessos dels especuladors, el seu aliat com queda clar és el PP i tal volta Ciudadanos en el futur...

Valoració:0menosmas
Per més enllà, fa mes de 8 anys

a @onze intentar fer això que tu dius és una bajanada i més en un ajuntament on han governat durant 12 anys les mateixes persones i que tenen molt a amagar, és per això que l'esquerra nacionalista cerca les altres esquerres per desmuntar els "cortijos" de la dreta i les mangarrufes que han fet durant tants anys. No flipis tant, això de separar l'eix esquerra-dreta és simplement IMPOSSIBLE, perquè les maneres de fer d'uns i altres disten molt. Molt de política no deveu saber per fer declaracions tan estúpides.

Valoració:0menosmas
Per Ido, fa mes de 8 anys

El PI ja torna al seu paper, garantir els governs de dretes... i si pot ser fer com UM (3 per cent?)

Valoració:3menosmas
Per Molt ben dit!, fa mes de 8 anys

Molt ben dit, Siguem sincers!

Valoració:-1menosmas
Per Jaume, fa mes de 8 anys

El PSM es va equivocar amb lo de l'auditoria. Mirar cap envant és el que han de fer... Consti que detest el que ha fet el Pi, però posars-se a treure merda no tocava ara.

Valoració:-4menosmas
Per Pdepudor, fa mes de 8 anys

No sóc manacorí però vist de fora això.... fa molta,molta pudor,!. És massa d'hora per fer una moció de censura.No hi haurà alguna proposta de MES que faci por als antics "peperos" de Manacor, ara reconvertits en Pi?.
Seria d'agrair que si algú sap alguna cosa que vagi al rovell de la qüestió ho publiqués

Valoració:7menosmas
Per PI=PP, fa mes de 8 anys

El PI ja tprna serallà on eren la majoria dels seus membres. Amb el PP...

Valoració:4menosmas
Per Siguem sincers, fa mes de 8 anys

No ens enganyem. Si Manacor tendrà un batle del PP 2 anys és perquè MÉS així ho ha volgut.

No voler pactar amb El Pi i iniciar una caça de bruixes contra l'anterior legislatura en la que es donà paticipació a totes les forces progressistes és responsabilitat de MÉS i els seus actuals socis.

El Pacte de País l'ha rebutjat MÉS, no El Pi.

Culpar a El Pi d'això és hipocresia política o desconeixement de la realitat.

Valoració:-7menosmas
Per Quina brutor, pasta pasta, money, fa mes de 8 anys

Melià està content i es pobler matancer i es pelat manacorí.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente