algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
16°

El candidat socialista al Congrés, Ramon Socías, alça la bandera del finançament

Ramon Socías al centre de la imatge.

El candidat socialista al Congrés dels Diputats, Ramon Socías, ha iniciat aquest dimarts la precampanya electoral reclamant una millora del finançament de la comunitat perquè tots els ciutadans «tenguin els mateixos drets i serveis».

Així s'ha pronunciat durant una taula rodona al carrer en què ha explicat el projecte socialista per a les pròximes eleccions espanyoles del 20 de desembre. Durant aquesta, ha rendit compte de les accions que s'han duit a terme des de les diferents institucions aquests tres mesos i ha explicat el «projecte transformador» que els socialistes proposen per a Espanya.

Per oferir tota aquesta informació, s'ha posat en marxa l'anomenat 'Equip del canvi', encapçalat per Socías, que ha assenyalat que inicien la precampanya al carrer «perquè és important escoltar el que diu la ciutadania i no estar amagat darrere una pantalla de plasma».

Pel que fa a les propostes socialistes per al 20 de desembre, Socías ha destacat la necessitat de fer una reforma constitucional «en sentit federal, perquè la Constitució té molts anys i necessita retocs». Segons el candidat, aquesta reforma ha de contemplar altres coses com la reforma del sistema de finançament, un tema cabdal per les Balears, «perquè tothom pugui tenir els mateixos drets i serveis».

D'altra banda, ha assegurat que l'objectiu dels socialistes serà «recuperar drets» perquè amb la gestió que ha fet el PP de la crisi «la ciutadania ha perdut l'accés a la sanitat ia l'educació, on hi ha menys beques i més es ha parat el desenvolupament de la Llei de la Dependència».

Finalment, ha apostat per «crear benestar», atès el nombre de persones que encara està sota el llindar de la pobresa. «Mentre alguns parlen de recuperació econòmica, veim com aquesta només arriba a uns quants», ha criticat Socías posant d'exemple a Balears, on «tenim les millors temporades turístiques de la història però els beneficis no arriben als treballadors de les Illes», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 8 anys

El poso té per costum alçar la bandera del finançament just abans de les generals i baixar-lo just desprès...

Valoració:0menosmas
Per J. J. Perelló, fa mes de 8 anys

'Equip del canvi'. El canvi del canvi del canvi del canvi del canvi del canvi del canvi... Ja feu oi amb la paraula 'canvi'. Si ha de ser el canvi de Santanyi...

Valoració:3menosmas
Per P.s.o.E., fa mes de 8 anys

Aquests pactaran amb Siudadanos.

Valoració:12menosmas
Per Macia, fa mes de 8 anys

I si es financament d'aquesres illes es un tema "cabdal", com dius tu, no se per que no ho vareu cmbiar quan governaveu aqui i a Madrid amb Zapatero.
No trobes que mos heu contat mentides a bastament, per seguir confiant amb voltros?.
Salut, republica, llibertat, //*//

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente