cielo claro
  • Màx: 20.67°
  • Mín: 13.08°
20°

March demana al PP el plantejament de «temes clau» si vol un pacte per l'educació

El conseller d'Educació Martí March en una imatge d'arxiu. | Arxiu UH

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, ha demanat, durant la seva intervenció aquest dimarts en el plenari del Parlament, que si el PP vol «un pacte per l'educació», com va dir el seu president, Miquel Vidal, després de reunir-se amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, plantegi «temes clau» i «vagi als problemes reals».

March ha respost així després que el diputat del PP, Juan Manuel Lafuente, li preguntés si havia pres mesures per «evitar que es faci ús polític de les instal·lacions educatives de les Balears», com quan el 12 d'octubre es va penjar una pancarta en contra d'aquesta data a l'Institut de Marratxí.

El conseller ha dit que no li consta que hi hagi denúncies al respecte, ni en serveis generals ni en inspecció educativa i ha assenyalat que «això no és una preocupació» perquè la «quantitat de problemes que hi ha a l'educació són immensos». «Treballem per solucionar els problemes reals i el convido a què s'uneixin».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per José Manuel Barcelo, fa mes de 8 anys

Sr. Conseller és un tema clau i un problema real l'augment de les ràtios aquest curs a Eivissa tant a Ed. Infantil i a Ed. Primària?

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente