algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Ensenyat es compromet amb els aturats de més de 45 anys

Ensenyat ha rebut l'associació d'aturats majors de 45 anys. | Consell de Mallorca

L'Associació de Majors Aturats per l'Ocupació de Balears (AMPEB) s'ha reunit aquesta setmana amb Miquel Ensenyat, president del Consell de Mallorca, per parlar de les activitats que l'entitat desenvolupa. El president de la institució insular s'ha compromès amb la seva situació.

En aquest sentit, l'entitat ha explicat que celebraran el 2 de desembre un congres estatal a Palma. També li han explicat que en els darrers dos anys no han rebut cap ajuda per part de les institucions. Amb tot han assegurat que reben aturats majors de 45 anys derivats de serveis socials, Càritas, Creu Roja, Deixalles, Sindicats i Partits Polítics.

Ensenyat després de felicitar els membres de AMPEB pel treball dut a terme en aquests 2 anys, els ha explicat que el Consell de Mallorca no té competències en ocupació però es va comprometre a reunir-se amb els ajuntaments de Mallorca per cercar solucions perquè l'associació pugui continuar desenvolupant els serveis a un col·lectiu tan vulnerable com els aturats majors de 45 anys.

El president també els ha confirmat que el Consell inclourà clàusules socials en les seves contractacions, que inclouran l'obligatorietat de contractar un percentatge d'aturats majors de 45 anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Macià, fa mes de 8 anys

"Aturat" vol dir, segons el Diccionari català valencià balear: "Curt d'enteniment pràctic o de coratge; mancat de potència per a l'acció;"

Valoració:0menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Aquest sector de població, s´ha de protegir peque molts empresaris ja no volen contractar-los perquè els troben majors i en canvi, son massa joves per jubilar-se. Desprecien una gent amb experiència, que ja ha madurat el caràcter i és mes responsable i que no sol tenir obligacións familiars que els fermin.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente