algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

L'Assemblea de Docents farà la consulta als centres els dies 14 i 15 d'octubre

La votació es farà, previsiblement, els dies 14 i 15 d'octubre. | Arxiu

L'Assemblea de Docents ha informat aquest dissabte que, previsiblement, els dies 14 i 15 d'octubre durà a votació a tots els centres de les Illes la proposta d'acord pactada entre la Conselleria i els sindicats STEI-FECOO. L'entitat ha assegurat que donada la situació és el moment de fer una consulta ampla, «de dur les urnes a les nostres escoles i instituts perquè tots els docents puguin opinar sobre aquest pacte que afecta molt directament la qualitat de la seva feina i del sistema educatiu en general».

L'assemblea ha assegurat que per fer possible aquesta votació «ja s'han fet les primeres passes» i que durant els pròxims dies tancarem altres aspectes necessaris com ara quina és la pregunta o el reglament per assegurar una participació democràtica.

Menyspreu del Govern
L'Assemblea, en aquest sentit, ha criticat la postura que adoptada per la Conselleria, que considera que els ha fet un tracte discriminatori.«A la mesa prèvia a la signatura del pacte (a la qual vàrem acudir) i també durant la firma d'aquest, es va començar a parlar d'una memòria econòmica que acompanyava a l'acord que es va signar. Idò el nostre comitè de vaga, tot i les contínues reclamacions què se'ns mostressin els números, mai ha vist aquest document econòmic. Un altre exemple de la 'transparència' de la que es vanaglòria el conseller March.

«El menyspreu amb què s'està tractant el nostre moviment és un error polític que, marcat per les seves presses, ha duit al Govern a no haver sabut negociar amb un dels actors més dinàmics i representatius de la comunitat educativa en els darrers anys, assegura l'Assemblea que també critica les paraules del portaveu del Govern March Pons que assegurà que amb la firma de l'acord la vaga quedava desconvocada.

L'Assemblea, finalment, ha assegurat que allò que ha de preocupar els docents és organitzar un bon referèndum sobre la proposta d'acord en el qual tothom pugui expressar la seva opinió.«Demostrem una vegada més que els i les docents no ens contentam en votar una vegada cada quatre anys uns representants. Demostrem que volem decidir en aquells aspectes que consideram de vital importància per al desenvolupament de la nostra feina i del sistema educatiu»., ha sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per tolo, fa mes de 8 anys

Company sense nom, crec que te confons: jo faig classe i em top la realitat de morros cada dia, així que, sermons, a un altre.

Valoració:3menosmas
Per Per a Tolo, fa mes de 8 anys

El que molesta és tenir representants sindicals que no s'han interessat per una consulta real i han volgut rompre amb l'assemblea d'aquesta manera. Teníem l'oportunitat d'aconseguir alguna coseta.
Visitau centres, per favor. És més, anau a fer classes algun dia i us topareu de morro amb la realitat de les aules. N'hi ha que no ho heu fet mai. Els líders sindicals haurien de ser persones representatives dels seus llocs de feina i en aquests moments no ho són. És possible que us carregueu l'assemblea i les mobilitzacions, però la gent no és beneïta. O us renovau o acabau i heu optat per la segona opció.

Valoració:-4menosmas
Per tolo, fa mes de 8 anys

Bernat, t'agradi o no, els sindicats representen TOTS els treballadors. I és així perque, entre d'altres coses, ho diuen els tractats internacionals. No frivolitzis, per favor.

I la legitimitat moral se l'han guanyada amb unes eleccions democràtiques.
Per això, sabem la representativitat de l'STEI, d'ANPE, de CCOO, Alternativa, UGT i UOB.
El que no queda clar és la representativitat de l'Assemblea de docents.

Valoració:7menosmas
Per Joan, fa mes de 8 anys

Si això li afegim les al·lotetes que hi ha darrere, ja tenim la manipulació total.

Valoració:-1menosmas
Per Ai Bernardet, fa mes de 8 anys

@Bernat
l'Assemblea de Docents només representa a la petita minoria que va a les assemblees. Assemblees cada vegada més minoritàriesi més manipulades pel simulador de vagues, en barco de rekilla i les seves titelles Iñaki i Guillem.
Quina pena veure com ha acabat el moviment verd!!!

Valoració:-2menosmas
Per Bernat Pomar, fa mes de 8 anys

Els sindicats no representen els docents,en tot cas representen als afiliats. Per sort encara ens queda l'Assemblea.

Valoració:-5menosmas
Per Canonge, fa mes de 8 anys

Per què fan la consulta d'aquí a 15 dies??? Per què no la fan ara??? Per tenir temps de manipular la gent???

Valoració:7menosmas
Per Jordi J., fa mes de 8 anys

Qui farà els cens? Hi haurà interventors i apoderats? Qui farà el recompte? Perquè si ho fa en Jaume "Quelitas", ja sabem el resultat...

Valoració:13menosmas
Per Barrobarraberro, fa mes de 8 anys

I el resultat final serà lo que se decideixi a l'IES Llucmajor

Valoració:10menosmas
Per Vicari pou, fa mes de 8 anys

A mi el q em fa pena són els sindicats q fan d'escolanets del poder polític.

Valoració:-10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente