algo de nubes
  • Màx: 14.01°
  • Mín: 7.77°
14°

Josep Melià (El Pi): «Volem batles i regidors preparats»

A la imatge, els ponents Jaume Perelló i Catalina Fiol; acompanyats del president del Pi Mallorca, Josep Melià; la batlessa de Porreres, Xisca Mora; el secretari de política municipal, Joan Carles Verd; el secretari de formació, Rafel Ballester, i la secretària d'esdeveniments, Maria Antònia Sureda. | El Pi

El Pi-Proposta per les Illes ha celebrat aquest dissabte les primeres Jornades de Formació per a regidors i batles del partit, dedicades a l'elaboració de pressuposts municipals.

«L’objectiu d’aquesta convocatòria és preparar als nostres representants, ja estiguin al govern o a l’oposició, per donar la millor resposta als ciutadans. Volem fer feina amb excel·lència i eficàcia», ha explicat el president del Pi a Mallorca, Josep Melià.

Per la seva banda, el secretari de formació del partit, Joan Carles Verd, ha destacat que el nivell d’exigència és molt alt.«Es necessita gent preparada i formada per fer front als nous temps que vivim. Hi ha hagut un canvi important en els ajuntaments, ja que hi han entrat molts regidors nous sense experiència prèvia en política. Per això són important aquestes jornades, volem entrar amb bon peu als consistoris».

En aquest sentit també s’ha pronunciat la batlessa de Porreres, Xisca Mora, amfitriona de l’acte que ha tengut lloc al municipi que governa: «A banda de gestors polítics també som gestors econòmics i administratius. Tenim una gran responsabilitat».

Els ponents de les Jornades han estat Rafel Ballester, secretari de formació; Joan Carles Verd, secretari de política municipal; Jaume Perelló, secretari de l’ajuntament de Ses Salines i Catalina Fiol, experta en protocol. Hi han assistit batles i regidors de Mallorca, Menorca i Eivissa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Blavet, fa mes de 8 anys

Idò ja ho sabeu!

Valoració:1menosmas
Per Joan, fa mes de 8 anys

home, els anteriors del PI, UM, estaven ben preparats, però per a robar, estafar...

Valoració:-2menosmas
Per Estim Mallorca, voto partits mallorquins, fa mes de 8 anys

Al PI hi ha gent molt valuosa, preparada i que estim sa terra i la nostra llengo i cultura! Igualment haurien de fer classes d'ètica i bones pràctiques per a que no passi com amb es PP i no entren personatges indesitjables, xoriços i depredadors.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente