algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

Armengol participa en el Comitè Federal del PSOE

Armengol darrere Pedro Sánchez durant el comitè federal.

El PSOE ha celebrat aquest dissabte el seu Comitè Federal en el qual ha participat una delegació de Balears encapçalada per Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE, que ha servit per posar a punt el partit de cara a la campanya electoral de les eleccions generals que «ha d'acabar amb l'època del creixement de les desigualtats socials de la ciutadania i entre els diferents territoris, com bé sabem i hem patit a Balears».

El Comitè Federal ha aprovat el calendari que regirà l'elecció de les candidatures socialistes al Congrés dels Diputats i al Senat i que acabarà el pròxim 17 d'octubre quan un nou Comitè Federal aprovi les llistes de totes les comunitats autònomes. El procés d'elecció començarà amb la celebració d'assemblees a les agrupacions locals en les quals faran les propostes de candidatures per després ser aprovades pels consells polítics insulars i autonòmics.

Francina Armengol ha assegurat que els socialistes «afrontam una campanya en la qual defensarem un programa amb propostes clares per reformar Espanya, no tan sòls amb una reforma constitucional, sinó també per retornar els drets dels treballadors, aconseguir un creixement econòmic sostenible i sostingut en el temps i millorar el sistema educatiu».

Crisi humanitària
També durant el matí, Francina Armengol ha participat al Consejo de Política Federal juntament amb Pedro Sànchez, secretari general del PSOE, i Sami Naïr, expert que assessora al PSOE en matèria d'immigració, on han tractat el «drama migratori i la crisi humanitària que es viu al Mediterrani».

Armengol ha recordat el seu oferiment al president Rajoy durant la seva recent trobada en el que es posava a disposició per tal que «Espanya sigui més generosa» per estar «a l'alçada de les circumstàncies, cosa que fins ara no ha passat», criticant així la postura del Govern.

Armengol ha destacat el «pla estatal» que proposa el PSOE «per poder ajudar als refugiats i exiliats», ja que «és l'Estat qui té la responsabilitat per les lleis internacionals i qui ha de coordinar a totes les comunitats, ajuntaments i entitats que estan demostrant que són molt més generoses i solidàries que qui ens està governant a Espanya».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per artiller mallorquí, fa mes de 8 anys

Governi qui governi, serè mès reivindicativa,(Armengol ) en veurel-ló ho creuré.
El sr. Sanchez que está net de tot perque no ha arribat encara al calaix, parlà del 3% que dins Espanya está de moda, però dels entre 800 i mil milions € dels EROS i manganyes d'Andalusía no en parla, perquè deu esser aixó? PSOE i PP "es porcs diuen ¡ orelluts"!

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente