algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
14°

Alternativa recorda a Educació que és la segona força sindical

Alternativa recorda a Educació que és la segona força sindical. | Alternativa

Alternativa recorda a la Conselleria que presideix Martí March que és la segona força sindical entre els docents. El sindicat ha volgut mostrar la seva «indignació i sorpresa» per les reunions bilaterals mantingudes entre el conseller i la resta de sindicats de l’ensenyament.

«Massa sovint, als mitjans de comunicació tractant-se d’educació, es parla de sindicats majoritaris com STEi i CCOO. Res més lluny de la realitat. Si bé és veritat que STEi a les Balears va obtenir 15 representants i va resultar la primera força sindical, Alternativa en va obtenir 8, seguit de UOB amb 5 representants i, amb la mateixa quantitat, UGT, CCOO i ANPE», ha assegurat el sindicat.

«Alternativa vol que es tingui en compte aquesta nova situació i no es deixi de banda el vot dels 1292 docents, situant-nos com a segona força sindical docent, que van confiar en nosaltres per defensar els seus drets i els acords de l’Assemblea de Docents davant de l’administració.», ha recalcat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Bartomeu Mestre, fa mes de 8 anys

Alternativa defensa el que diu l'Assemblea de Docents, i com aquesta està controlada per UOB, n'hi ha prou en parlar amb en Jaume (Quelitas) Sastre.

Tot plegat, una estafa als docents feta pels de UOB.

Valoració:-6menosmas
Per assumpció g., fa mes de 8 anys

Jo record que en Bardají deia "nosaltres no tendrem alliberats perquè ens agrada fer classe" (!?)

I ara té alliberada la seva dona. Deu ser que a ella no li agrada fer classe...

Valoració:2menosmas
Per josep p., fa mes de 8 anys

Jordi, veus com t'aferres al càrrec i et negues a dimitir!?

No val aprofitar-se de les eines de l'assemblea d'una forma totalment inmoral i després dir "me sap greu".
Trobes que si un roba i després denana perdó ja no se l'ha de jutjar i sancionar?

A més, no és a la JPDnU a qui has de demanar perdó, és a tots els docents!!

Quin victimisme! I quin sindicat rep subvencions?

La majoria dels directius d'Alternativa sou o heu estat d'IDEA. Alternativa i IDEA tenen vasos comunicants. És una constatació...

Valoració:0menosmas
Per Toni, fa mes de 8 anys

Amb el verí que traspuen alguns comentaris, no cal que torni un José Ramón Bauzá per atacar el sector educatiu. Ho feis molt bé des de dins.

Valoració:10menosmas
Per Jordi Bardají Cusó, fa mes de 8 anys

Eivissenca, tens raó en el què dius. Una persona va usar el correu de l'assemblea per difondre el nostre missatge en temps d'eleccions sindicals. La persona en qüestió ens va demanar disculpes i Alternativa també ho ha fet a la JPDnU públicament per la part que li pertoca. És fals que tenim accés a la llista dels correus de centres i persones de l'Assemblea, no ho hem demanat mai ni ho farem.
D'altra banda, esteu ben equivocats amb la vinculació amb IDEA. Al juny de 2014, abans de constituir el sindicat, vaig renunciar a ser portaveu d'IDEA. Des de llavors no he anat a cap reunió ni ells s'han posat en contacte amb jo ni amb Alternativa com a tal.

Programa: el nostre programa són els nostres estatuts que estan visibles a la nostra pàgina web des del primer moment (https://sites.google.com/site/alternativadocent/estatuts).
Us sembla poc que un dels tres eixos dels estatuts d'Alternativa sigui defensar els acords de l'assemblea davant l'administració? Això és una declaració d'intencions ben clara.

Després, les acusacions en el sentit que som una colla d'interins és falsa. Hi ha interins i funcionaris de carrera a les llistes d'Alternativa i de distints cossos.

Una altra cosa, haguéssim volgut posar més d'una demanda: TIL, etc... Però no tenim subvencions, ni local per part de l'administració. Per tant, la nostra força econòmica es redueix a la que ens donen les quotes dels nostres afiliats (30€/ any i si estàs aturat o a mitja jornada 15). De moment, jo i altres persones hem posat doblers de la nostra butxaca que mai recuperarem.

Pel que fa a la meva dimissió. Sí que dimitiré. El 4 de desembre de 2015. Tal com diuen els nostres estatuts. No ens volem perpetuar als càrrecs.

Si voleu alguna aclaració més, ja sabeu on ens podeu trobar. Quedem a la vostra disposició.

Cadascú pot opinar el que vulgui sobre l'acció sindical, d'Alternativa o de qualsevol sindicat, només faltaria. Precisament, del que ens queixem és de què la premsa ens ignora, i ara, també el govern.

Valoració:-5menosmas
Per Full de ruta, fa mes de 8 anys

Senyors de l'Assemblea, aquí teniu un full de ruta:
1. Repartir els doblers de la caixa de resistència
2. Expulsar els membres d'Alternativa i de la UOB dels llocs de direcció tal com es va fer amb els representants de l'STEI, de FETEUGT i de FECCOO.
3. Redacció d'uns estatuts de l'assemblea
4. Elecció DEMOCRÀTICA dels membres que han de dirigir l'assemblea

Valoració:5menosmas
Per Manel G., fa mes de 8 anys

Eivissenca, si el que dius és ver, Jordi Bardají ha de dimitir immediatament!

Valoració:4menosmas
Per mestre, fa mes de 8 anys

Objectivament no hi ha res a dir, Alternativa és la segona força sindical a l'ensenyament públic. Ara bé que deia el seu programa electoral (tenien programa electoral?), llevat de la seva "subordinació" a l'AD i el més important que han fet des del dia següent de les eleccions sindicals, amb el TIL res... i les seves propostes contra la LOMCE o per minvar els seus efectes on són. Jo només he vist crítiques a les accions de la resta de sindicats, però res constructiu.
Ara si fos mal pensat, podria ser que Alternativa s'aprofitàs de la feina de l'AD per presentar-se a les eleccions i així vehicular les demandes d'un grup d'interins agrupats baix les sigles IDEA.
No basta dir hi vull ser-hi, s'ha de saber ésser-hi.

Valoració:3menosmas
Per Pulsera, fa mes de 8 anys

N'Hernández Mancha també va segon. I què? caca!

Valoració:4menosmas
Per eivissenca, fa mes de 8 anys

Aquests són els que varen aprofitar que sabien les contrassenyes del correu electrònic dels Docents preocupats d'Eivissa i varen enviar un correu com a Docents Preocupats demanant als docents que votéssin Alternativa a les eleccions sindicals.

Aquest és el nivell ètic del sindicat Alternativa i per això -i no cap altra cosa- volen l'Assemblea de docents.

Vergonyós. I ningú ha demanat disculpes...

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente