algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Bauzá canvia d'opinió sobre l'Aforament abans de les eleccions

Arran de la proposta electoral del president i candidat Bauzá (PP) d'eliminar l'aforament dels càrrecs públics, MÉS per Mallorca vol recordar a l'opinió pública que fa només set mesos el PP va votar al Parlament en contra d’una iniciativa del Grup Parlamentari MÉS per eliminar la figura de l'aforament a les Illes, així com instar al Govern de l'Estat a fer el mateix. Va ser el passat 17 de setembre, a la Comissió d’Assumptes Institucionals.

Resulta d'un «cinisme insultant», diu Nel Martí, diputat del Grup MÉS, «que ara Bauzá, pocs mesos després de rebutjar l'eliminació de l'aforament ho proposi ell, i a més com si fos una proposta novedosa, quan la realitat és que ell ho va impedir. Per què?». «Qui pot creure a un president que predica el que no fa, i a més fa el contrari?».

Martí recorda que el PP considerava «radical» la proposta del Grup MÉS de suprimir l’aforament, i en el debat parlamentari del passat mes de setembre apostava per «descartar de primeres l’eliminació de forma radical de la proposta que ens fa el Grup MÉS per tal que siguin tots els aforats llevats d’aquesta precisa condició» (M. Jerez, Diari de Sessions de la Comissió d’Assumptes Institucionals, núm. 85, p. 1378). El diputat del Grup MÉS afirma: «El PP ha fet el ridícul i ha quedat en evidència».

Nel Martí qualifica la proposta de Bauzá com a «proposta maquillatge per aparentar el que no és» Bauzá, durant aquests 4 anys, no ha près cap, ni una, proposta contra la corrupció, quan segons un estudi de la Universitat de Las Palmas la corrupció roba a les Illes Balears 1.200 milions cada any.

«Els ciutadans esperen encara que Bauzá expliqui les investigacions sobre el finançament il·legal de les campanyes electorals del 2003 i 2007, a més de la ja condemnada il·legalitat de la campanya del 2011, i a més del presumpte finançament en B de la seu del PP a les Illes», ha dit Martí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mateu Planas, fa mes de 8 anys

Hauríem de tenir clar que aquest govern presidit per Bauzá, ha estat el que més canvis d'opinió ha generat, el que més canvis de conseller a fet, el que més canvis de model educactiu, sanitàri, socials... ha freat.
Són els que no han sortit de la frase "la herència rebuda" durant tota la legislatura, són els que han viscut de "la majoria que ens han votat"... i només han governat per ells i no per a tots.
Esper que aquesta vegada ningú quedi a ca seva el 24 de maig i que abans d'anar a platja o fer la paella pensi anar a votar. Hi ha més opcions per votar i segur que sense majoria també es pot governar.

Valoració:0menosmas
Per No s´ajunten fins que no s´assemblen, fa mes de 8 anys

Quina carota! I quina por dormir amb aquest home al costat!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente