cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
24°

El PSIB presenta els candidats a les municipals

9626
El PSIB-PSOE ha presentat aquest divendres els candidats a les eleccions municipals, insulars i autonòmiques | PSIB

El PSIB-PSOE ha presentat aquest divendres els candidats a les eleccions municipals, insulars i autonòmiques del 24 de maig. L'acte celebrat al Trui Teatre de Palma ha comptat amb l'asssistència de més de 600 persones.


L'acte l'ha tancat Francina Aremengol, candidata socialista a la presidència del Govern, que ha presentat a les apostes municipals com a «homes i dones que han decidit no resignar-se a la realitat que vivim i defensar els ciutadans i ciutadanes amb valentia».

De fet, Armengol ha assegurat que el PSIB-PSOE estan preparats per governar i transformar la realitat que no els agrada. «No és el PP ni la dreta econòmica que vol comandar, sinó la pobresa, la precarietat laboral, la manca d'oportunitats perquè tothom pugui estudiar, la injustícia social i les desigualtats», ha assegurat.

Per combatre tot això, Francina Armengol s'ha compromès a retornar les 20.000 targetes sanitàries eliminades aquesta legislatura, i ha avançat que quan entrin al Consolat entrarà amb nosaltres la comunitat educativa per signar un pacte per l'educació pública i de qualitat.

Renda bàsica
A més a més, la candidata a presidir el Govern Balear, ha recordat que d'1.100.000 habitants que hi ha a la nostra comunitat autònoma, 300.000 estan en risc de pobresa. «Seran els que més ens preocuparan i per això implantarem una renda bàsica garantida que implantarem de forma progressiva».

Pel que fa a la gestió econòmica del PP, Armengol ha afirmat que «Bauzá ens deixa 9.000 milions de deute per pagar despesa corrent mentre que quan va arribar se'n va trobar 4.500, la meitat dels quals venien de l'època de Jaume Matas, que encara estam pagant».


De fet, la socialista s'ha demanat «qui va pagar la campanya del PP?, i ha apuntat que el PSIB-PSOE està preparat per governar des de la transparència, la participació i la rendició de comptes». «Vull treballar per unes Illes Balears millors, hem somiat en això i ho hem escrit negre sobre blanc per canviar la nostra comunitat autònoma».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.