algo de nubes
  • Màx: 18.76°
  • Mín: 8.69°
18°

Els docents interins acusen de falta de transparència els processos de contractació

IDEA considera que el canvi en el procés de contractació de docents substituts que la “Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats” vol dur a terme no és suficient per tal de garantir la transparència.

Segons denuncia el col·lectiu de docents interins, en les darreres setmanes la Conselleria ha convocat els sindicats a Mesa Sectorial i Mesa Tècnica amb la proposta de modificar el procés de contractació de docents interins per cobrir substitucions, amb el pretext de fer-les de manera transparent. IDEA assegura que tal i com s'articula la proposta, no es garantirà la publicitat necessària pels següents motius.

Des del col·lectiu asseguren que si els interins poden decidir si participen o no en el procés telemàtic setmanal de la selecció de places sense cap penalització es pot donar el cas que alguns interins amb “informació privilegiada” deixin de participaren el procés a l'espera que aparegui una plaça amb millors característiques, cosa que altres docents no podrien arriscar-se a fer. D'aquesta manera seguiria sense accedir-se a llocs de feina públics en condicions d'igualtat.

A més asseguren que un procediment extraordinari amb cridades telefòniques, es podran seguir donant tot tipus d'irregularitats per més que es publiquin les causes per les quals el procediment és extraordinari,especialment si es publiquen "a posteriori". Des d'IDEA, a més, adverteixen que en els darrers cursos, a finals del mes de juliol es fa la tria de places vacants pel curs següent. En aquesta adjudicació obtenen plaça els interins amb més puntuació, alguns a mitja jornada. A finals d’agost es tornen a adjudicar places vacants a jornada completa o amb millors condicions a interins amb puntuació menor als que han estat adjudicats el mes de juliol.

Des del col·lectiu demanen que per tal d’evitar aquesta situació d’injustícia, es faci l’adjudicació telemàtica de places a finals del mes d'agost, per tal que s’hi inclogui el màxim nombre de places possible i evitar així que es produeixin injustícies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per ideal, fa mes de 9 anys

Voleu dir que Alternativa no tindrà alliberats?
Per la Conselleria estam segurs de que si...

Messions a que abans de Nadal ja s'ho hauran arreglat...

Valoració:3menosmas
Per jo, fa mes de 9 anys

Idò jo record ben bé les falsedats que IDEA digué a l'assemblea de Can Peu Blanc. I ni se varen inmutar.

I encara és l'hora que demanin perdó...

Valoració:0menosmas
Per idea membre, fa mes de 9 anys

Jaimito i Pepito: IDEA no és cap sindicat. Abans d'escriure segons quines coses més valdria t'informassis i fossis rigorós, al manco així no perdries credibilitat en cada paraula que escrius

Valoració:5menosmas
Per Un que passava, fa mes de 9 anys

@ IDEA member.
No passis pena. Simplement els del sindicat que no havia de tenir alliberats (UOB remember?) estan una mica gelosos de que vosaltres (vosaltres sí sense alliberats) faceu tanta feina. És enveja i que voltros demostrau que, a diferència d'ells, sí que feu feina. Així que endavant i força!!!

Valoració:-1menosmas
Per IDEA member, fa mes de 9 anys

Per cert, js, segur que d'altres coses no en sabem, però d'adjudicacions d'interins, com que les patim, crec que podem dir que sabem de què parlam.

Valoració:6menosmas
Per IDEA member, fa mes de 9 anys

Parl en nom propi però crec que podria ser extensiu a tots els membres del grup. No ens pensam que res gira per mor de noltros. Mai ens hem "penjat cap medalla" ni és la nostra manera de fer. Però que hem aconseguit ser un grup de pressió, crec que és un fet.

Valoració:6menosmas
Per Jaimito y Pepito, fa mes de 9 anys

Com els d'IDEA i Alternativa sí que mantenen la seva paraula de no tenir alliberats sindicals, ara l'estratègia den Jaimito i en Pepito, un pic alliberats (incomplint la seva promesa electoral) es dediquen a intentar desprestigiar a persones íntegres.
Afortunadament ja tothom els coneix.

Valoració:-4menosmas
Per huy, fa mes de 9 anys

Els nins i nines d'IDEA acabaran pensant que el món gira gràcies a ells, i que el que funciona o es fa és per mèrit seu...

Valoració:-14menosmas
Per Jaimito y Pepito, fa mes de 9 anys

Els alliberats Jaimito y Pepito què diuen? Ahhhh, que ells només estan alliberats per viure del cuento ara que són casta sindical després d'haver mentit abans de les eleccions sindicals.

Valoració:-6menosmas
Per js, fa mes de 9 anys

Aquests d'IDEA parlen sense tenir-ne ni idea.
Quin espant!

Valoració:-14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente