algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
13°

MÉS diu que el Govern “menysprea” les dones en els premis Ramon Llull

8909
MÉS ha criticat la manca de dones en els premis Ramon Llull. | Arxiu

MÉS per Mallorca ha criticat aquest dissabte que el Govern, per quart any consecutiu, “menysprea” les dones en els premis Ramon Llull. Els ecosobiranistes han considerat que aquest fet “no és casualitat ni un despiste”.

Fina Santiago, diputada ecosobiranista, ha considerat que el Govern de Bauzà “actua intencionadament per ignorar i menysprear les dones que poden ser mereixedores dels reconeixements de la Medalla d'Or o els Premis Ramon Llull”.

La diputada exigeix una rectificació en el proper Consell de Govern per corregir aquesta anomalia. “d'aquí a 100 dies, aquest govern no ha de merèixer cap suport per part de la ciutadania”.

Aparcament a Son Sardina
D'altra banda, MÉS per Palma ha exigit aquest dissabte la creació d'un aparcament nou al camp de futbol de Son Sardina. Antoni Verger ha presentat una proposta al ple per denunciar “la inacció de l'Ajuntament davant un problema greu de mobilitat i aparcament que els veïnats i veïnades suporten des de fa temps”. L'econacionalista durà al ple una denúncia dels veïnats de Son Sardina perquè l'Ajuntament no els hi ha plantejat cap solució.

Intolerable
Verger ha destacat que “és intolerable que els veïnats i veïnades de Son Sardina hagin de suportar gairebé cada dia els perjudicis en forma d’embossos i els perill pels vianants, ja que es veuen obligats a caminar entre els cotxes damunt l’asfalt”. “Hi ha manca d’espai perquè hi puguin jugar tranquil·lament els nins del poble”, ha afegit.
El portaveu de MÉS per Palma demana a Cort que "habiliti un aparcament al camp de futbol en col·laboració amb la Federació Balear de Futbol i que sancioni els vehicles que estacionen damunt les voravies”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.