algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Educació convocarà els comitès de vaga després de setze mesos

Imatge de la Mesa Sectorial d'aquest dilluns.

| Teresa Ayuga / PALMA

Educació convocarà els comitès de vaga després de setze mesos de què es trenquessin les converses entre el sector educatiu i l'Administració.

A la Mesa Sectorial d'Educació, el director general d'Educació i Cultura, Antoni Vera, s'ha compromès ha reunir-se amb el comitè de vaga dels sindicats, així com el de l'Assemblea de Docents que fins ara l'Administració no havia volgut reconèixer com un agent vàlid.

Vera també s'ha compromès a lliurar-los els esborranys de les actes que es feren durant les negociacions. Els sindicats no han volgut tractar el punt que tractava de la substitució per baixes, ja que al seu parer era un dels temes pels quals la vaga no s'havia desconvocat encara i per tant, el punt calia tractar-lo amb els comitès i no a la Mesa.

A la trobada d'aquest dilluns UOB Ensenyament i Alternativa, s'estrenaven a la Mesa després de les eleccions de dia 4 de desembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jerry, fa mes de 9 anys

No se que es mes preocupant, si el calvo o las rastas...

Valoració:0menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 9 anys

A bones hores! Ara que venen eleccions volen fer veure que saben parlar?
Ara seria quan tots els sindicats haurien de declarar aquest govern com un "interlocutor no vàlid" i demanar-ne la dimissió.

Valoració:1menosmas
Per Preu per preu, fa mes de 9 anys

Vera ha pres totes aquestes decisions? Ell tot solet? Ara veureu quan ho sàpiga en Bauçà... la que li espera. Aviat serà desautoritzat, ja en parlarem. O Riera o Bauçà, aviat el posaran de volta i mitja. Pobret no m'agradaria estar dins la seva pell.

Valoració:2menosmas
Per Tomeu, fa mes de 9 anys

A buenas horas mangas verdes.
Ara ?????
Feis tard.
Ara cap a casa, amb la cua enmig de les cames.
Vergonyia vos falta.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente