algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.64°
15°

Prohens (PP) exigeix a Armengol que “surti de l'amagatall i doni la cara” pel batle de Lloseta

La portaveu adjunta del PP al Parlament reclama a la líder de l'oposició que faci dimitir Bernat Coll avui mateix. També la critica per haver "fugit" a Madrid

8625

La portaveu adjunta del grup popular al Parlament, Marga Prohens, ha exigit a la secretària general del PSIB, líder de l'oposició i candidata socialista a presidir el Govern, Francina Armengol, que “surti de l'amagatall i doni la cara” perquè “és una exigència dels ciutadans”, en relació amb la situació judicial del batle de Lloseta i tres regidors del municipi.

En roda de premsa, Prohens ha assegurat que "els ciutadans de les Illes no ens mereixem una aspirant al Govern covard, que no dóna la cara, que no dóna explicacions", i ha exigit que faci que el batle Bernat Coll dimiteixi avui mateix.

Per la seva banda, la presidenta de la Junta Local del PP de Lloseta, Xesca Ramis, ha afirmat que "el municipi no es mereix un batle que gestioni els doblers de tots els llosetins d'aquesta manera, il·legalment, tal com ha reconegut davant la jutgessa amb els cinc actes il·legals pels quals és jutjat".

Armengol 'fugada'
La circumstància ha estat emprada pels populars per reclamar una resposta contundent a Armengol.

Així, Prohens ha aprofitat per retreure a la cap dels socialistes que el dimarts “fugís” de la junta de portaveus al Parlament, segons creuen, per no respondre els mitjans sobre “l'esperpent” de les declaracions de Coll.

Aquest dimecres, Armengol s'ha desplaçat a Madrid, on comença l'esdeveniment turístic de Fitur. Sobre això, la portaveu adjunta popular ha comentat: “avui ha tornat a fugir a Madrid, és la postura que sempre adopta quan salten casos de corrupció en el seu partit”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per veri, fa mes de 9 anys

Si haguessis de donar explicació pels de ca teva, el dia del judici final, encara no hauras acabat!

Valoració:17menosmas
Per Origami, fa mes de 9 anys

És que al seu partit no estàn avesats a tenir cassos de corrupció i per això s' escandalitzen . Perque ells no hp hsn viscut mai!

Valoració:19menosmas
Per Macià, fa mes de 9 anys

I que vols que faci, que vagi a sa presó en es seu lloc?

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente