algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

«L’ecoturisme obre la porta al desenvolupament que protegeix el medi natural i el patrimoni cultural»

8595
Imatge de la taula rodona, un dels moments centrals de la trobada. | GOB Mallorca

Una sortida guiada per Balears Wildlife posà la cirereta al I Congrés d’Ecoturisme de Mallorca, una cita que ha permès, entre d'altres, copsar les meravelles de la Serra de Tramuntana, patrimoni immaterial de la humanitat.

Els impulsors destaquen l'èxit del congrés, representat pel “compromís” de tots per continuar desenvolupant el camí de l’ecoturisme com una “forma sostenible de desenvolupament, que procura la protecció del medi natural i el patrimoni cultural de Mallorca”.

L'esdeveniment, organitzat pel GOB amb finançament del Fons Social Europeu, en el marc d’un Projecte Emplea Verde, començà divendres amb una taula rodona sobre el futur de l’ecoturisme a les nostres illes, amb veus autoritzades i prou diferents entre si.

Entre els convidats hi prengueren part representants de la Conselleria de Turisme, la Federació Hotelera de Mallorca, el comerç i la gestió d’espais naturals.

Durant la jornada del dissabte es mostraren diferents exemples d’empreses d’ecoturisme, tan de Mallorca com de la resta de l’Estat, així com l’experiència pionera de l’administració andalusa, pel que fa als seus parcs naturals i formes d’agrupació del turisme rural.

Així mateix, el congrés serví per a posar les bases per la futura creació d’una associació d’empreses d’ecoturisme a l'arxipèlag.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Arreu, fa mes de 9 anys

Per favor que es faci extensiu a tota l'illa i que servesque per que tota l'illa estigui ben viva tot l'any!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente